Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okul logom hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum
olmamış kardeş. sanki beş altıtane ayrı ayrı logoyu bir daire içine gelişi güzel hapsetmişin gibi görünüyor. ayrıca bir kolejin logosu daha ciddi olmalı bu biraz karikatürize bir tasarım olmuş
evet amatorce ama ne yapabılırım dersen.. bence baş harflerı bıraz daha toplu yaz. renklerı bıraz daha bırbırı ıle baglantılı kullan okulun ısmını daırenın etrafına acık olarak yaz...yanı KEV yazıp da altına Koleji yazmanın bı anlamı olmamıs. Yesıl-Mavı renkler guvenı temsıl eder. ıstersen o renklerı kullan. O yıldızlardakı orantısızlıkda hıc hos durmamıs...
harfler biraz daha birbirine bağlantılı durmalı.. sonra yıldızlarözensiz yerleştirilmiş.. ortadaki meşalenin çiziminde ayrıca kara kalem görüntüsünü özellikle mi verdin? çok basitleştirmiş çizimini.. özelin altındaki ters V nin lüzumunu ayrıca anlayamadım.. o özel ile koleji yazıları birbirine en azından yakın bi fontla yazılabilir di.. arka fon çok can sıkıcı ve o çevreyi saran elips şekli biraz büyük olmuş logona göre..
Sanki anaokulu veya kreş logosu gibi olmuş. Daire içindeki yıldızlar dengesiz. Meşale çizimi çok ayrıntılı. Ayrıca yazılardaki kontürleri kaldır. Biraz daha ciddi renkler kullan. Bu logonun okul formasına arma olması çok zor.
bencede olmamış kolej logosu gibi durmuyo harflerin ve kolej yazısının yerleri orantısız renkler kolej için çok renkli yani arkadaşın dediği gibi anaokulu logosu gibi duruyo yeni bir çalışma yap derim arkadaşım kolay gelsin
Anaokulu Logosuna benzmiş Gerçekten Çok amatörce. Daha iyi Olabilirdir. Bide Etradındaki Yıldızlar Oval Bi Yuvarlaın Çizgisine Göre Dizseydin veya RULERS kullansaydın daha ii olurdu. Çünkü Etrafındaki Yıldızların Tek Tek Kopyalanıp Yerleştirildiği Çok Belli Çoğuda Kaymış Zaten.!
birincisi benim fikrimce ÖZEL yazısı sendeki gibi kolejin adının altında yer almaz. üstte kalmalı bence. üstteki A harfine benzeyen çatı neyi simgeliyor ve kalemlerin altındaki kemer neyi ifade ediyor?
olmamıs.. logo yapmak için önce logo nedir? nasıl yapılır? yaptıgım logoda hedef kitle kimlerdir? bu tür sorularının cevabını iyice öğren sonra logoda ne gibi renkler kullanılır? daha önce yapılmıs bir logolarıda arastır sonra otur biseyler ciz karala sonra onu pc ye veya mac kullanıyosan mace dök bence birde böyle dene yoksa yaptıkların logodan baska herseye benzer senin logonda ben 10 tane renk gördüm mesela 10 renkli bi logo olmaz olurda kurumsal olmaz mesela cok cirkin olur masraflı olur lütfen önce bu söylediklerimi bi arastır sonra devam kolay gelsinn