Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

opel broşür...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Farkını bil rengini opelin renklerinden yaptım...:p
Çok gaddarca bir çalışma biliyorum...
Sloganda uydu sanırım yada daha iyi bir slogan fikriniz varsa onu uygularım

opelcopymy3.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana ürkütücü geldi. başlık doğru galiba. OPEL çocukların kolunu mu koparıyor? o noktayı anlamadım. ayrıca arabanın altında kalan gölgede neden beyazlıklar duruyo ve yumuşak değil.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
aracin altindaki beyazliği ve çocuğu anlayamadim :s tasarladiğin kompozisyonu anlatirmisin acaba ?

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında sloganın ve tasarımın gayesi şu,
çocugun arkasında oyuncaklar varken opel ile oynamaya calısıyor ve opel ani bir suratle patinaj yaparak kalkıyor ve cocuk elinden oluyor...
Sloganda 3 anlam var
1. Farkını Bil
2.Farkını bilmeyenimiz yok...
3.Yenimiz yok

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
sloganı değişik şekilde vurgulasaydın keşke birde alttaki gölge birde :D arabanın tekerdeki efekti direk arabada yaparsan daha güzel durur yalnız arabayı duplicate et sonra motion blur ver ;) katmanlardan overlay ı dene yada başkası tam kestiremedim daha hoş durur bebeğn koluda biraz daha uğraşırsan güzel olacak kısaca ince detaylara yoğunlaş koldu tekerdi falan... emeğine sağlık

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaslar genel olarak sadece p.shop efektleri ve suslemeleri degerlendiriyoruz. Bir grafiker iletisimcidir. Mesela nasıl bir afis bu? Kime hitap eder? Ne anlatır? Biraz bunları irdeleyin.

Melih Yongacı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

Bygolge42 arkadaşıma sormak istiyorum..

- Siz grafik tasarımcı mısınız..?

Öncelikle konuyu bu noktada aydınlatmak gerekiyor. Sonrasında sunduğunuz çalışmayı eleştirebilirim ya da eleştirmez geçerim.

Saygılar...

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
konsept ne olursa olsun bir çocuğu bu şekilde kullanmanızı doğru bulmuyorum... bu tip çalışmalarda amaç; diğerlerinden farklı üstünlükleri, konforu ve güveni üzerine olmalıdır... siz tutmuş çocuğun kolunu koparmışsınız... böyle bir çalışma aracın güvensizliğini gözler önüne seriyor düşüncesindeyim...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
konsept ne olursa olsun bir çocuğu bu şekilde kullanmanızı doğru bulmuyorum... bu tip çalışmalarda amaç; diğerlerinden farklı üstünlükleri, konforu ve güveni üzerine olmalıdır... siz tutmuş çocuğun kolunu koparmışsınız... böyle bir çalışma aracın güvensizliğini gözler önüne seriyor düşüncesindeyim...

farklı bir bakış açısı...
orda alınabilecek msjı anlattıgımı zannediyprum...
eger iyi bakarsanız sloganın açılımını yazmıstım uste dikkatilice okursanız ve sloganı anlarsanız eminim sizinde dusuncelerinizle ortak olacagız...
özgün tasarımcılarız,konu burda çocuk değil,konu burda araba ve markası...
aslında bir nevi cocukta konunun içinde,ama farkı bilenler arasında...

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
Bencehiç bi anlamı yok kırmızı cok agar duruyo kırmızı bana ferrariyi nebilim baska bişiyi hatırlatıyor yok yok hiç olmamış sen çalışmayı delete yap tekrar başla

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bencehiç bi anlamı yok kırmızı cok agar duruyo kırmızı bana ferrariyi nebilim baska bişiyi hatırlatıyor yok yok hiç olmamış sen çalışmayı delete yap tekrar başla

bence sen yazdıklarını delete yap tekrar yaz...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede cocuğun kolunun kanlar içinde olması çok ürkütücü bence tasarımını değiştirmelisin arabanın altındaki beyaz gölge hiç olmamış

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
yav arkadaslar olaya niye bu kadar duygusal yaklasıyosunuz?
orda çocuk değil de bir ayı olsaydı eminim bu kadar irdelemezdiniz.

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çocuğun kolunu koparman çok korkunç olmuş bence çocuk oyuncakları bırakıp sadece arabayla oynasaydı daha güzel ve anlamlı olurdu. ve aynen arkadaşlara katılıyorum arabanın gölgesi olmamış. kolay gelsin

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
haklısınız o cocugun kolunu ve alltaki golgeleri duzeltiyorum...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çok başarısız bir çalışma olmuş. Çocuk sizce arabaya göre orantılımı. arabanın gölgesi doğrumu. Sağ arka Teker neden kesik. Jantlara verdiğin wind efekti ile sanırım süratı anlatmaya bailamıssın ama olmamış. Baştan aşağa amatörlük kokan bir çalışma. Kusura bakma...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok başarısız bir çalışma olmuş. Çocuk sizce arabaya göre orantılımı. arabanın gölgesi doğrumu. Sağ arka Teker neden kesik. Jantlara verdiğin wind efekti ile sanırım süratı anlatmaya bailamıssın ama olmamış. Baştan aşağa amatörlük kokan bir çalışma. Kusura bakma...

tskrler bu guzel yorumun için...

n@ji-e

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illa ki böyle bir tasarım yapacaksan araba çocuk zemin ve yazıyı daha uyumlu seçip kullanabilirdin...fakat bence daha yaratıcı fikirler bulabilirdin.ilk görünüşte mesajı anlaması gerekiyor kitlenin öncelikle.fakat her kitleden insan algılayamaz gibi geliyor bana.kendini geliştirmelisin.genede ellerine sağlık...