Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Opel Firması İçin Hazırladığım Web Tasarım

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
Öncelikle doğru yermidir, bilmiyorum!!! Eğer yanlış kategoride konu açtıysam özür dilerim. Amacım reklam değil, sadece uzman görsel tasarımdan anlayan insanların yorumlarını görmek.

Firmanın işini alırken, bana farklı bir tasarım olsun dendi ve bende opel'in sarı, gri ve siyah tonlarını kullanmadım ama elimden geldikcede opel'i vurgulamaya çalıştım!! İşi aldığım müşterim beğendi ama nedense yönetim beğenmedi!!! Yorumlarıda bana göre "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma" modunda olduğundan, dayanamadım sizlere sormak istedim...

Online test için LİNK VERMEK FORUM KURALLARA UYGUN DEĞİL adresine bakabilirsiniz.

Keşke anketde ekleyebilseydim :emo1:

OPELX_Website_Theme_by_metin_mete.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

aycaozden54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.nlgtasarim.com
üst ve alt kısım cok iyi gerçekten. belki sag tarafa hareket katılabilir. forumdaki o yüz mavi alanlara parlaklık verilebilir lens tarzında

undyingheart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muratgozel.com
Özellikle büyük puntolu fontlarda daha hoş yazı tipleri kullanabilirsiniz. Misal Trebuchet MS güzel olabilir.
Birde forumla beraber başlayan ve transparanlaşan bir beyaz çerçeve var bu çerçeve aşağıya kadar devam ederse sitenin body kısmı daha hoş görünür diye düşünüyorum.
kolay gelsin..

Metin METE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thehammock.men
Özellikle büyük puntolu fontlarda daha hoş yazı tipleri kullanabilirsiniz. Misal Trebuchet MS güzel olabilir.
Birde forumla beraber başlayan ve transparanlaşan bir beyaz çerçeve var bu çerçeve aşağıya kadar devam ederse sitenin body kısmı daha hoş görünür diye düşünüyorum.
kolay gelsin..

Temanın zaten varsayılan yazı tipi "Trebuchet MS" :smile:

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece içerik eKlemişsin Arkadaşim Kendi Tasarimin Değil :)
GörseL OlaraK Çok Karişik ßir Sistem Kurmuşssun Vßulletin'in Daha Hos Stilleri vardi Aslinda

Efsane_02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence mükemmel bir çalışma emeğine sağlık