Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

öss sonucları..?

kanadsuz meleq^

🌱Yeni Üye🌱
bugün öss sonucları acıklandı.ham 195 okulla birlikte 254 puan aldım.bu puanla bi üniversiteye girebilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim xS hiç bi bilgim yok malesef bu konuda:S

Benzer konular

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
istedğiniz üniversite isteidğiniz bölüm vs.. bunlarla alakalı bir durum....
Araştırmasını önceden yapmadınız sanırım :S

umarım bekledğiniz gibi sonuçlar gelmistir arkadaslar :)

kanadsuz meleq^

🌱Yeni Üye🌱
bn nette arastırma yapmasını beceremiyorum xS herkes nasıl buluyo istediği bilgiyi ya :D
and. meslek mezunuyum grafik tasarım okudum üniversiteler hakkında bilgim yok malesef xS dogrusunu söylemek gerekirse ben daha düşük bekliyordum çünkü hiç çalışmadım.dersaneye falanda gitmedim..:D

Lilliput

🌱Yeni Üye🌱
kanadsuz meleq^, ünidede grafik tasarım okucaksan zaten yetenek sınavına giriceksin öss puanı cok yuksek olsada farketmıyo sanırım :S

Benim derdim daha buyuk EA-1'le grafik tasarım okumak istememe ramen muhasebe okumak zorundayım :(

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadşalar öncelikle öss den çıkan ve tercih yapacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum
ve şunu belirtmek isterim özel yetenek sınavlarında öss puanı yaklaşık olarak 4 yada 5 seden beri büyük rol oynuyor yetenek sınavından aldığınız puan öss puanı ile birleştiriliyor ve o şekilde sıralama yapılıyor
not: ilk elemeyi geçtikten sonraki aşamalar için geçerli

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
bugün öss sonucları acıklandı.ham 195 okulla birlikte 254 puan aldım.bu puanla bi üniversiteye girebilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim xS hiç bi bilgim yok malesef bu konuda:S

sanırım 254 le 4 yıllık sansınız çok az ama sınavda 4 yıllık barajını aşmışsınız. 2 yıllık grafik bölümü kazanma ihtimaliniz yüksek. ayrıca lisede ea-1 okumadıysanız puanınız düşer ve kazanma ihtimalinizde tabiki. en iyisi öğretmenlerinizle tercih yapmak veya bilgili biriyle. özellikle. bazı üniversiteler yetenekle alıyor ve lisede mesleklere grafik çıkışlılara öncelik veriyorlar onlarıda bir arastır tercihleri güzel yaparsan çok güzel ve rahat yerleşirsin diye umuyorum :)

kanadsuz meleq^

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için tesekkr ederim arkadaslr.puanım 4 yıllıqa yetiyo ama yetenek sınavını kazancaqımı sanmıyorm..x/