Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş bi kare değil gibi geldi çalıştıkça. bi de istediğim etkiyi tam veremedim ki oldukça zor yüzde çatlaklar oluşturmak. duruş, hal, bakış hoşsa devam etmek isterim. kararsız kaldım. danışayım dedim
tabi ki devam etmelisiniz. şu anki hali çok eksik ama sonunda ortaya ne çıkacağını kimse bilemez biraz layer modlerıyla oynasanız multiply felan deneseniz. surattaki üç boyut etkisini kaybetmeseniz
altında belirttiğim gibi bitmemiş bir çalışmadır. Usta ellerim olmadığı için devam etmelimiyim etmemelimiyim tereddütte kalmıştım. Yorumunuz için teşekkürler.
hisarbuse çok teşekkür ediyorum, yavaş yavaş işleme başladım. son halinide eklicem, bakalım ne çıkacak
çok gerçekçi, çok teşekkür ediyorum paylaşımın için. ben çalışmamda göz kenarlarından başlamıştım işlemeye ve orda da kaldım ama bitirsemde seninki kadar iyi görünemez ya. yok ben oynamıyorum ya. vazgeçtim ya )
demoN yüreklendirmen için ne kadar teşekkür etsem az