güzel çalışmaların var başarılar dilerim
teşekkürler çalışmaları begendiğin için.
Başka çalışmalarda görüşmek üzre
Hepsi emek verilmiş hoş çalışmalar. Ancak 29 Ekim ve 19 Mayıs kırmızı konusunda çok abartıya uğramış. Kırmızı elbette renk olarak en uygunu ama boğulmuş. Anneler günü de sırf kırmızı ama en azından tonlar farklı... Şık olmuş bu yüzden. Ellerinize sağlık.
güzel yorumunuz için teşekkürler.
19 mayıs ve Cumhuriyet bayramı için yapılan çalımalar türk bayrağından esinlenerek renk kullanımına girdim.
Tekrar teşekkürler çalışmaları begendiğiniz için
arkadaşım döktürmüş gene...anneler günü ve baraat kandili kutlamalarına bayıldım...ama anneler gününde ki yazıda annemin kelimesinde bi "ne" eksik...belki görmüşsündür hatırlamak istedim... başarın hep daim lsun ...kandilini kutluyorum...iyi çalışmalar arkadaşım...
canım arkadaşım güzel yorumun için ve beğendiğin için teşekkür ediyorum. N harfini hatırlattığın için teşekkürler. evet görmüştüm ve düzeltmiştim. ama ilkini almışım bura digeri düzgün... herkezden özür diliyorum bu hatam için.
Güzel kandiller hep bizimle olsun. gönüllerde birleşemez isekde dualarda birleşelim.
Sanada iyi çalışmalar diliyorum.
2)
3)
bu iki çalişma harika olmuş tşklr...
Güzel beğeni için teşekkürler. güzel çalışmalarda görüşmek üzre... iyi kandiller.
10 numara eline sağlık süper
sizden 10 numarasınız teşekkürler.
iyi kandiller.
hocam gene döktürmüşsünz hepsi çok şık başarılı sade çalışmalar.
döktüklerimi söyleyen sizlersiniz. güzel yorumunuz için teşekkürler.
İyi kandiller.