Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi site buldum arastırıken umarım kuralları ihlal etmiyorumdur ve işinize yarar ben kurcaladım baya amacıma ulastım tam çözemedim ama nasıl oldugunu çözen biri olursa anlatırsada sevinirim :rofl:
Grafikerler.net forumlarında üyelerin yazmış olduğu mesajlarda başka sitelere ait bağlantı adresi vermesi yasaktır. Herhangi bir sebepten ötürü bağlantı adresi verilmiş ise yönetim ilgili bağlantı adresini silme ya da bağlantısını kaldırma yetkisine sahiptir.
sag tarafta search yazan yerde bir arama motoru var orda pantone kodunu yazıyorsun oda sana bu pantone kodun cmyk degerlerini ve rgb degerlerini veriyor ayrıca bu degerlerin tonlamalarıda mevcut )
Arkadaşlar Coreldraw için cevap verilmemiş. Aradan zaman geçmiş ama bilmeyen arkadaşlarımız için ben cevaplayayım; karşılığını bulmak istediğiniz rengi bir vekrötel şekle uygulayın. Sol altta bulunan rengi gördüğünüz kutucuğa tıklayın. Palettes sekmesine gelin ve alttaki kutucuğa tıklayın. Palette Libraries sekmesini açıp PANTONE/PANTONE+/Solid Coated sekmesini tıklayın. Dökümandaki renginizin Baskıya özel pantone karşılığını buldunuz.