Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

paragraf önceki boşluk kısayolu

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Paragrafın önceki ve sonraki boşluklarını ayarlamakiçin kısa yol atayabilirmiyim. kısayol atamasını biliyorum fakat paragraf önceki boşluk sonraki boşluk nerede onu bulamıyorum nereye gizlemişler bu seçeneği... :worried:

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Konu boşluk ise..
Pragraf öncesi yada sonrası yoktur.
Kaç tane boşluk varsa ona göre işlem yapar.

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
satır boşluklarını ALT+ aşağı (yukarı) ok tuşları ile ayarlarız ya işte paragraf boşlukları için klavye kısayolunu nasıl yapacam

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
satır boşluklarını ALT+ aşağı (yukarı) ok tuşları ile ayarlarız ya işte paragraf boşlukları için klavye kısayolunu nasıl yapacam

Tam olarak anlayamadım.. Daha açık anlatırmısınız

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam satır boşluklarını ayarlarken ALT+ok (yön tuşları yukarı yada aşağı) tuşlarına basıyoruz yaişte bunu gibi fakat bu sefer paragraf boşluklarını arttırıp azaltmak için klavye kısa yolu hangisidir

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Hocam satır boşluklarını ayarlarken ALT+ok (yön tuşları yukarı yada aşağı) tuşlarına basıyoruz yaişte bunu gibi fakat bu sefer paragraf boşluklarını arttırıp azaltmak için klavye kısa yolu hangisidir

https://www.grafikerler.net/indesign-kullaniminin-en-pratik-sekli-t49873.html
Kısayollar farklıdır kullanıcıya göre hiç bir kısayol atamamışsan kendin üstteki linkte bulunan konuya bak, konudakileri uygula resimdeki kısayollar istediklerine cevap olacaktır.
Sadece satır boşluk istiyorsan onuda iletebilirim..
hangi sürümü olduğunu söyle ona göre ayarlayayım..