Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Parlayan bölgeleri matlaştırma

yineben75

🌱Yeni Üye🌱
Parlak yüzeylerdeki parlamaları nasıl matlaştırıp yumuşatabiliriz?
Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi.

untitled-1.jpg

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu iş ilk bakışta kolay gibi gözükebilir ancak gerçekten zor bir işe benziyor. Çünkü aracı sıfırdan çizeceksiniz. Hem ışık hemde 3 boyutlu çizim bilginizin çok iyi olması gerekiyor. 5-6 yıldır ps kullanan birisi olarak bu çizimin kalitesine yakın bir çizim çıkarabilir miyim bilmiyorum. Yapmaya kalkışsamda saatler süreceği kesin.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
aslında en çok 15 dakkada yapılabilir. ancak bunu kolayca anlatmanın bir yolu yok. Lokal seçimler, Desature kullanımı. Feather kullanıbı biraz fırça bol yaratıcılık diyelim kısaca.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında en çok 15 dakkada yapılabilir. ancak bunu kolayca anlatmanın bir yolu yok. Lokal seçimler, Desature kullanımı. Feather kullanıbı biraz fırça bol yaratıcılık diyelim kısaca.

bi 5-10 dk nızı ayırsanızda bu araçtan başkasıne böyle etki verseniz merak ettim açıkçası.en fazla 15 dk dediğinize göre 5-10 dk da yaparsınız birtane :smile:

Sadece kaputa bi kaç dk uğraştım, tam aynı etkiyide yakalamayım , daha uzun süre uğraşmam lazım.

OBUAk.jpg

toxic666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fırça yardımıyla ve mask kullanarak yapabilirsiniz basitçe, ama bu seferde ışık bilginizin iyi olması gerekiyor