Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Part time (freelance) - Grafiker - İstanbul

ynnns

🌱Yeni Üye🌱
Part time (freelance) - Grafiker

Program/Seviye: photoshop : iyi bilen
coreldraw: iyi bilen
illustrator: iyi bilen

Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da Ataşehir (MERKEZ), Zeytinburnu(şube), Beylikdüzü (şube - temmuz ayında açılacak) ilçelerinde ev tekstili ürünleri üzerine mağazalarımız bulunmakta (TAÇ bayisi) son zamanlarda internet üzerinden satış yapmak için bir e-ticaret sitesi kuruyoruz. Sitemiz için aylık belirleyeceğimiz bir ücret karşılığında banner tasarımları, mailing tasarımları, genelde ürün resimleri hazır gelicek ama müdahale gerekirse müdahale edebilecek, kartvizit tasarlayabilecek, broşür tasarımı yapabilecek kısaca grafik alanında tüm ihtiyaclarımıza çözüm üretebilecek arkadaşlar arıyoruz. Çalışma şekli ise şöyle;
Arkadaşlar aylık belli bir ücret karşılığında evinizden ya da ofisinizden sizden istediğimiz işleri yapabilmeniz gerekiyor. ücretiniz her ay banka hesabınıza yatacak. Lütfen işinde iyi olduğunu düşünenler ve zaman ayırabilecekler mail atsın. Daha öncede ilan verdiğimden ve telefonun hiç susmayacağını bildiğimden sadece mail yoluyla ulaşın gerekirse biz telefon ile size ulaşırız. Lütfen mail başlığını iş başvurusu olarak yapın ayrıca neler yapabileceğinizi ve yaptığınızı anlatan bir yazı, mümkünse yaptığınız işler ve aylık talep ettiğiniz ücreti belirtiniz.

E-posta: enverpehlivann@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle söylemek gerekir ki freelance sistemde ve part time sistemde aylık ücret diye birsey söz konusu olmaz, eğer part time çalışılcaksa kendi evinden ya da ofisinden diye birsey de olamaz, sizinle çalışacak olan kişi part time günün belli saatlerinde ofisinize gelir çalışır ve bu çalışma sonucunda ücretini alır ve ayırca part time bile çalışıyor olsa sigorta yapılması zorunludur

yok eğer freelance çalışılcaksa kendi evinden ya da ofisinden parca başı olarak çalışır aylıkla çalışma diye birsey olamaz, o yüzden sisteminizi yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim

splinterzen

🌱Yeni Üye🌱
deneyimli

Merhaba, bahsettiğiniz işi zaten bir tekstil firmasına yapmaktayım. Yani oldukça tecrübeliyim. Sizinle de çalışmak isterim. Mail attım.

gradyg

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

bir ajansla anlaşmalı olarak bu tarz bir iş yapıyorum.
mail attım size geri dönüşlerinizi bekliyorum..

iyi günler dilerim,