Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop çalışmaları için dersler

meliha74

🌱Yeni Üye🌱
Arkdaşlar merhaba ben meliha aranızda çok yeniyim...Grafik tasarım kursuna yazıldım.ilk olarak photoshop öğreniyoruz.ders dışında nasıl geliştirebilirim nerelerden çalışırım hiç bilmiyorum cumartesi kurs günü ve bende tık yok daha:((:)(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkdaşlar merhaba ben meliha aranızda çok yeniyim...Grafik tasarım kursuna yazıldım.ilk olarak photoshop öğreniyoruz.ders dışında nasıl geliştirebilirim nerelerden çalışırım hiç bilmiyorum cumartesi kurs günü ve bende tık yok daha:((:)(

Photoshop Dersleri bağlantısına tıklayarak bu program ile ilgili çok fazla anlatım ve derse ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Konunuzu yanlış bölüme açtığınız için doğru olan başlık altına taşınmıştır.

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Bir tık değil, binlerce tık alabilmeniz için binlerce cumartesi geçirmeniz gerekmektedir. Mesleğinize sarılın, forum içindeki binlerce konu arasında mutlaka size uygun işler bulunur..

Ama ilk önce konu başlığınız ''photoshop'' ve içerik olarak yanlış alana Tipografi çalışmaları''na açtığınız konu forum kurallarına aykırıdır. Forum kurallarını tekrar okuyunuz.