Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop cs4 eğitimi yardım;

lastone1

🌱Yeni Üye🌱
iyi akşamlar.
photoshop konusunda yolun en başında olan biri olarak cs4 sürümünü yükledim.ancak internette onlarca arama yapmama rağmen cs4 sürümünü ayrıntılı anlatan yazılı veya görsel bir döküman bulamadım.
onlarca sitede "yağmur efekti,buton oluşturmak,saç boyama..."gibi video anlatımlar var ama yeni başlayanlar için ileri düzey sayılır.
phoshop cs 4 konusunda chip dergisinin verdiği eğitim cd si internette kolayca bulunabiliyor.ama o da yeni başayanlar için çok yetersiz anlatıma sahip.
bu konuda(photoshop cs4) elinde özellikle pdf formatında döküman olan varsa ve paylaşırsa ben ve benim gibi yeni başlayanlar için sevindirci olacaktır.
teşekkürederim.

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
ya bir kitap edinmelisiniz, yada cs3 sürümü ile ilgili tutorial'lara bakmalısınız. nihayetinde cs3 ile cs4 arasında ufak farklar var, menü olarak.
saygılar..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
CS4 ün diğer Photoshop sürümlerinden fazla bir farkı yoktur.Menüler, araçlar hep aynı.Sadece CS4 de gelişmiş 3D yönetimi ve bir kaç yeni özellik var.Sitemizdeki dersleri incelerseniz istediğiniz bilgilere ulaşacaksınz.

lastone1

🌱Yeni Üye🌱
aslında bir taraftanda elimin altında yazılı bir kaynak olmasınıda istiyorum.
sanal bir alış-veriş sitesinde " ADOBE PHOTOSHOP CS4 / YETKİLİ EĞİTİM KILAVUZU (CD'Lİ) "ismli kitabı buldum.(reklam olmasın diye site adresini vermedim.)
bu kitabı tavsiye edermisniz ?
yada tavsiye edebileceğiniz başka bir kitap tavsiyesi var mı?

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
O programla ilgili bir kitap ise düşünmeden alın derim.Şahsen ben Illustrator CS3 kitabını aldım ve bayağı geliştirdi beni.İçinde programın temeli olan araçların ,menülerin tanıtılması ve örnekler mevcut.İnsana katkısı çok fazla program kitapları.

eminduyum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba
Google'da "izle ve uygula" diye bir arama yaptırırsanız aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz...