yorgunella
♾️Grafik Gurusu♾️
Görsellerimiz,
modelimizin istediğimiz bölümlerini dekupe yapıyoruz.. farklı layerlara kaydediyoruz..
kopyalayıp öne doğru çekiyoruz layeri..
Yüzündeki saçların olduğu kısmı yüzünün temiz kısmından doku taşıyarak temizliyoruz..
Kenarlarını burn tool ile karartıyoruz. dodge tool ile ışık veriyoruz.
makine görselimizi (sanırım makine kablolar olanı ) yüzünü seçerek üstüne yapıştırıyoruz..
Burn tool ile kenarlarına derinlik veriyoruz..
Pen tool ile kenarlarını seçiyoruz.
koyu bir renk veriyoruz. içe doğru daha derinlik vermesi amacıyla.. ve renk verdiğimiz kısmın iç tarafını burn tool ile yakıp, üst kısmını da dodge tool ile parlatıyoruz..
Yüzü üstüne getiriyoruz..
Kolları dekupe yapıp yanlara doğru açıyoruz..
seçtiğimiz bölgenin içine demir parçalı olan görselimizi yerleştiriyoruz..
Burn tool ile derinlik veriyoruz..
Kolların yanlara açtığımız kısma yüzde yaptığımız gibi kenarlarını dekupe yapıp koyu bir renge boyayıp iç kısımlarını burn tool ile karartıp, dış kısımlarını da dodge tool ile aydınlatıyoruz..
Pen tool ile sırtının takma olmasını istediğimiz yerleri dekupe yapıyoruz. sağ tıklayıp Stroke pathi seçiyoruz. brushın keskin siyah köşeli olmasına dikkat ediyoruz.. tabiki bunların hepsini ayrı layerlarda yapıyoruz..
Blending özelliklerini aşağıdakiler gibi yapıyoruz..
çıkan kısım belli oluyor
Omuriliğine kablolar çiziyoruz. pen tool kullanarak..
Farklı renklerde..
Blending modu..
Her kabloya aynı modun özelliklerini kopyalıyoruz..
--Alıntıdır Sadece anlatım bana aittir--
modelimizin istediğimiz bölümlerini dekupe yapıyoruz.. farklı layerlara kaydediyoruz..
kopyalayıp öne doğru çekiyoruz layeri..
Yüzündeki saçların olduğu kısmı yüzünün temiz kısmından doku taşıyarak temizliyoruz..
Kenarlarını burn tool ile karartıyoruz. dodge tool ile ışık veriyoruz.
makine görselimizi (sanırım makine kablolar olanı ) yüzünü seçerek üstüne yapıştırıyoruz..
Burn tool ile kenarlarına derinlik veriyoruz..
Pen tool ile kenarlarını seçiyoruz.
koyu bir renk veriyoruz. içe doğru daha derinlik vermesi amacıyla.. ve renk verdiğimiz kısmın iç tarafını burn tool ile yakıp, üst kısmını da dodge tool ile parlatıyoruz..
Yüzü üstüne getiriyoruz..
Kolları dekupe yapıp yanlara doğru açıyoruz..
seçtiğimiz bölgenin içine demir parçalı olan görselimizi yerleştiriyoruz..
Burn tool ile derinlik veriyoruz..
Kolların yanlara açtığımız kısma yüzde yaptığımız gibi kenarlarını dekupe yapıp koyu bir renge boyayıp iç kısımlarını burn tool ile karartıp, dış kısımlarını da dodge tool ile aydınlatıyoruz..
Pen tool ile sırtının takma olmasını istediğimiz yerleri dekupe yapıyoruz. sağ tıklayıp Stroke pathi seçiyoruz. brushın keskin siyah köşeli olmasına dikkat ediyoruz.. tabiki bunların hepsini ayrı layerlarda yapıyoruz..
Blending özelliklerini aşağıdakiler gibi yapıyoruz..
çıkan kısım belli oluyor
Omuriliğine kablolar çiziyoruz. pen tool kullanarak..
Farklı renklerde..
Blending modu..
Her kabloya aynı modun özelliklerini kopyalıyoruz..
--Alıntıdır Sadece anlatım bana aittir--