kasta095
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk önce her hangi bir resim açıyoruz... Ben bir dörtgen çizdım, siyah - beyaz gradient rengi verdım. Aynı dörtgen üzerine kopya aldım, bordo bir renk tonu verdım...
Daha sonra Polygonal Tool ile resimdeki gibi üçgen çizdım
Üçgen seçili haldeyken yeni layer açıyoruz. Resimdeki gösterdiği gibi gri - beyaz gradient veriyorum. Gradient ayarlara da Reflected Gradient seçiyorum...
Ctrl + D (Deselect / Seçim kaldırma komutu) Ctrl + T (Transform - Warp) köşeleri biraz ovaleştiriyorum...
Ok dediktan sonra Warp'tan çıkıyorum...
Bordo dörtgen layer'e gelip Ctrl + maus üzerine sol tuşu ile üzerine tıklıyorum...Öylece Obje seçili hale geliyor... Daha sonra üçgen layer'e gelip Ctrl+Alt+maus üzerine sol click yapiyorum....
Bordo dörtgen üzerine gelip Eraser Tool ile fazlalık siliyorum
Belnding Options / Drop Shadow (gölge) veriyorum...
Daha sonra Polygonal Tool ile resimdeki gibi üçgen çizdım
Üçgen seçili haldeyken yeni layer açıyoruz. Resimdeki gösterdiği gibi gri - beyaz gradient veriyorum. Gradient ayarlara da Reflected Gradient seçiyorum...
Ctrl + D (Deselect / Seçim kaldırma komutu) Ctrl + T (Transform - Warp) köşeleri biraz ovaleştiriyorum...
Ok dediktan sonra Warp'tan çıkıyorum...
Bordo dörtgen layer'e gelip Ctrl + maus üzerine sol tuşu ile üzerine tıklıyorum...Öylece Obje seçili hale geliyor... Daha sonra üçgen layer'e gelip Ctrl+Alt+maus üzerine sol click yapiyorum....
Bordo dörtgen üzerine gelip Eraser Tool ile fazlalık siliyorum
Belnding Options / Drop Shadow (gölge) veriyorum...