Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PhotoSHOP donanımına ihtiyacım var

alpay ılgaz

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar PhotoSHOP kullanıcısıyım fakat donanım hakkında hiç bir bilgim yok ve bana sürekli yeni bir anakart yeni bir rem yeni bir işlemci yeni bir ekran kartı öneriyorlar bu arada beni yoluyorlar tabiri caiz ise SİZLERDEN BİR RİCAM VAR bana bir PhotoSHOPcu için en az nasıl bir sistem gerekli ekran kartı gereklimi ana kart ne olmalı işlemci ne olmalı rem ne olmalı . açıklayarak yazarsanız sevinirim .
BENİM SİSTEMİM
asus P5VD2-VM
CORE 2 DOU E 4500
1GB 667 KİNGSTON
80GB HARD DİSK

Fakat bu sistemle çalışamıyorum çok donuyor çok kasılıyor çalışmaları kayıt ederken çok bekliyorum bazıları bu sistemle çalışabilirsin diyor ekran kartı onbord fakat ayar yapmalısın diyorlar ben baktım ekran kartı 64 mb görünüyor

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Arkadaşım bilgisayar özelliklerin benim bilgisayarımdan daha iyi yani yeterli ama ekran kartın haricinde .bana sorarsan harici bir ekran kartı al model olarak ta nvidia nın 8 serisi.512 mb.kimya da belki bilirsin tepkime hızını yavaş basamak belirler.bilgisayarda da öle tüm sistemin iyi olabilir ama bir parça düşük se tüm sistem de yavaş olur.benim önerim bu yönde ama acele etme diğer arkadaşların da görüşünü bekle...