Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Donuyor...Yardım

akmannnnnn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webhatti.com
Merhaba arkadaslar ben photoshop'la yeni yeni uğraşmaya başladım. Photoshop'a yeni Stiller, Brushlar ekledğim zaman kapatınca bir daha açamıyorum. Açılırken donuyor. Mesela Yeni Stil yüklemişsem Tercihler Okunuyor dediği yerde donuyor. Yeni brush yüklediğim zamanda Fırçalar okunuyor yazısında donuyor. Yardım ederseniz sevinirim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ctrl + K ayarlarda hızı aktırabilirsiniz... bilgisayarı iki diske bölün C:/ ve D:/... daha sonra nekadar çok brush ve styles eklersınız o kadar çok PS donacak

PS kasması domaması için sadece lazım olan brush ve styles ekleyin... ps içinde bir klasor açın PS için eklentiler diyelim adı olacak... o klasör içinde iki klasör daha açın Brush ve Styles.... çalıştığınız zaman mesela yeni bir brush kullanmak istiyorsunuz... Brush aracı seçip maus üzerine sağ tuşu takladığımız zaman menü çıkar... çıkan menüden minik üçgen üzerine tıkalyin... çıkan menüden load seçin... çıkan menüden daha önce açılmış brush klasöre gelip lazım (istediğiniz) brush seçiyoruz... aynı şekilde styles kullanmak istediğiniz zaman çağırailirsiniz... böylece ps daha az donacak

akmannnnnn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webhatti.com
Brushları Eklerken donmuyor. Ekleyip rahatça kullanabiliyorum. Fakat PS'yi kapatıyorum. 1 Saat sonra Lazım olduğu zaman açmaya çalısıyorum ama açılırken donuyor. Ancak Photoshop'u kaldırdım tekrar kurdum sorun kalktı. Ama bu sefer yüklediğim eklentiler gitti. Tekrar yüklediğimde yine aynı sorun.Aşağıdaki Resim gibi.

20090602161726.png

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Makinanız yeterli durumda olmayabilir.. Ve programlara ne kadar çok eklenti yaparsanız, okadar çok açılışta böyle sorun demektir.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yok Ben daha önce de Photoshop'u kullanıyordum. Ama böyle sorun hiç yasamadım.

peki bir tane brush mı yükledınız? yoksa 25-100 tane mı?

donuyor sonra ne oluyor? C:/ kaç boş alanının var? birde dediğim gibi Ctrl + K ayarlara girin... orada hızı aktarın

akmannnnnn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webhatti.com
Çok 25 tane falan yüklemişimdir. Harddiskte 25 GB Bos alan var. Donduktan sonra mecburen görev yöneticisinden Photoshop'u kapatıyorum. Yardım etmeye calıstığınız icin tesekkürler. İyi Günler...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok 25 tane falan yüklemişimdir. Harddiskte 25 GB Bos alan var. Donduktan sonra mecburen görev yöneticisinden Photoshop'u kapatıyorum. Yardım etmeye calıstığınız icin tesekkürler. İyi Günler...

hiç brush eklemeden.. aynı şekilde mı sorun çıkıyor?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Brush veya stil yüklemeden çalıstırdığımda bir sorun olmuyor. Yükledikten sonra oluyor. Önceden daha fazla Brush ve Stil yüklüyordum böyle bir sorun olmuyordu. :S

şimdi baktımda ps turkçe yama ile kullanıyorsunuz... benim tavsiyem ps oriinal kullanın yani ingilizce...

styles ve brush ilgili dediğim gibi masa üstü (yada her hangi bulabileceğiniz başka yere iki tane klasör açın biri brush adı ile değeri styles) daha sonra ps da brrush işi yapmak istediğiniz brush üzerine tıklayin daha sonra çalışma alanıza gelip maus üzerine sağ tuşu tuklayip üçgen üzerine tıklayin, çıkan menüden load tıkladıktan sonra klasörünüzü bulup lazım olan brush bulun.... kullanın

akmannnnnn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webhatti.com
Yok yama değil orjinal Türkçe Kullanıyorum. Yardımlarınız için tesekkür ederim. Dediğiniz gibi kullanacağım artık napalım. :)

chndkmn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sinemara.com
PS lisanssız ve crackli. Eklediğiniz screenshot dan da belli. Donmalar, takılmalar, hatalar korsan yazılım kullandığınız için oluyor.

akmannnnnn

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webhatti.com
Alakası yok arkadasım. Format atmadan önce aynı dosyaları , eklentileri vs. Kurmustum hiçbir sorun çıkartmadan kullanıyordum. Neyse simdi sorunumu hallettim.

Sorunumla özel olarak ilgilenen kasta095 adlı arkadasa sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum.