Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ile yaptığım ilk çalışmalar

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
kanltahtafp7.jpg

untitlesdfd1iu6.jpg

Bunlar ilk çalışmalarım.Balıkesir matbaa bölümü baski öncesi okuyorum L3'üm daha.Yorum yaparsanız bende eksik yönlerimi anlar tamamlarım..Herkeze iyi forumlar..

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eksigin emek harcamamak hazırşeyleri pek kulanma derim iyi çalışmalar

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusura bakmayın ama ortada tasarım denilen bişey göremedim.hazır zemin üzerine sadece yazı yazılmış ve efekt kullanılmış bunada çalışma diyemeyiz.forumu çok iyi takip edersen bi şeyler öğreniceğinden eminim.

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
kusura bakmayın ama ortada tasarım denilen bişey göremedim.hazır zemin üzerine sadece yazı yazılmış ve efekt kullanılmış bunada çalışma diyemeyiz.forumu çok iyi takip edersen bi şeyler öğreniceğinden eminim.

Çalışmalar tamamen bana aittir hazır zemin kullanmadım.İsterseniz psd dosyasını da upload edebirim...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar tamamen bana aittir hazır zemin kullanmadım.İsterseniz psd dosyasını da upload edebirim...

Çalışmalarınız size ait olduğunu söylemişsiniz. Peki o desenler o ağaç şekli siz mı çizdınız yoksa Brush indirip renk tonu verip mı kullandınız? ya da o bruslar kullanarak bir kompozisyon yaptınız, o zaman kompozisyon ilgi fikir size ait diyebiliriz....

Yani oratada bir tasarım yok. Tamam belki bu işte yenisiniz, vektorel çizimi çok seviyorsunuz... Bunun için forumuzda çok dersler var... Derslere uygulama yaptığınız zaman daha çok hem bilgi, hem tecrübe kazanabilirsiniz... Belki dah sonra zamanında kendi başına bile Photoshop programda çizim da yapabilirsiniz....

ama şimdi arkadaşların daha önce söylediği gibi, forumda yapılan tasarımlar inceleyin...

kolay gelsin

Başlık açmış olduğunuz konu forum kurallara aykrı.

Bold yazı yazılması forum kurallara göre aykrı

Forum Kuralları Mutlaka Okuyunuz

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
Dogru haklısınız bu konuda.Yeni yeni kendimi geliştiriyorum ve kendim çizicek kadar gelişmiş birisi değilim.

Forum kurallarına gelince ben 4 sitede yöneticilik yaptım.Vbulletin,seditio,smf...Heryerde forum kuralları aynı diye düşünüyordum kusuruma bakmayın.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Dogru haklısınız bu konuda.Yeni yeni kendimi geliştiriyorum ve kendim çizicek kadar gelişmiş birisi değilim.

Forum kurallarına gelince ben 4 sitede yöneticilik yaptım.Vbulletin,seditio,smf...Heryerde forum kuralları aynı diye düşünüyordum kusuruma bakmayın.

daha önce da söylediğim gibi photoshop dersle uygulama yaptığınız zaman daha çok kendi geliştirmiş olursunuz...

4 site yöneticilik yapmış olabilirsiniz... ama forum kuralları okumamamk demek değil....

saygılar

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
Beni yanlış anlamayın ben sadece belirtmek istedim.Genellikle forum kuralları aynı olduğu için bakma gereği duymadım kusuruma bakmayın.

Benim bölümüm baskı öncesi.Freehand MX ,Photoshop ,Corel Draw dersleri alıyorum okulumda ancak nerdeyse hiçbirşey göstermiyorlar diyebilirim.Ben bunları hocaların öğrettiği dersler ile değil ,kendi çabalarımla yada internetten bazı şeyler görerek yaptım.Yine yanlış anlaşılmasın dediğiniz gibi bunlar tasarım değil sadece aklımdan esti bende yapmıştım.

Saygılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Beni yanlış anlamayın ben sadece belirtmek istedim.Genellikle forum kuralları aynı olduğu için bakma gereği duymadım kusuruma bakmayın.

Benim bölümüm baskı öncesi.Freehand MX ,Photoshop ,Corel Draw dersleri alıyorum okulumda ancak nerdeyse hiçbirşey göstermiyorlar diyebilirim.Ben bunları hocaların öğrettiği dersler ile değil ,kendi çabalarımla yada internetten bazı şeyler görerek yaptım.Yine yanlış anlaşılmasın dediğiniz gibi bunlar tasarım değil sadece aklımdan esti bende yapmıştım.

Saygılar...

yok ben sizi doğru anladım:) evet okulda, kursta pgoram ilgili tasarım hakkında. tasarım yapmayi öğretmiyorlar... bunlar okul programda değiller. çünkü tasarım bu bir hayal... kedar hayal gücünüz küvetli o kadar iyi iş çıkartabilirsiniz... çünkü bana göre tüm programlar (sadece grafik programlar değil) zeka oyunudur

Son düzenleme:

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
Okulda belirli şeyleri öğretiyorlar bize.Öğretilenler yeterli olmuyor bizde internete başvuruyoruz.Hayal gücümün geniş olmasını istiyorum ancak kendimi yeteri kadar hayal gücüm olduğuna inanmıyorum.Mesela bilgisayarımın başına geçtiğimde ben bunu yapmalıyım diye kendime söyliyebiliyorum ama hayal gücüm yetmiyor.Yetmediği yerlerde bende konunun dışına çıkıyorum ama bence hoş bir durum değil.

Yorumlarınız için ve bana ayırdığınız zaman için sonsuz teşekkür ederim..

Saygılar..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Okulda belirli şeyleri öğretiyorlar bize.Öğretilenler yeterli olmuyor bizde internete başvuruyoruz.Hayal gücümün geniş olmasını istiyorum ancak kendimi yeteri kadar hayal gücüm olduğuna inanmıyorum.Mesela bilgisayarımın başına geçtiğimde ben bunu yapmalıyım diye kendime söyliyebiliyorum ama hayal gücüm yetmiyor.Yetmediği yerlerde bende konunun dışına çıkıyorum ama bence hoş bir durum değil.

Yorumlarınız için ve bana ayırdığınız zaman için sonsuz teşekkür ederim..

Saygılar..

hayal güçü aktarmak için daha çok kitap, şiirler okumalısınız... kitaplar bu bizim geleceğimiz ama biz farkında değiliz....;)

kolay gelsin

_WeSSeLaM_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarınız size ait olduğunu söylemişsiniz. Peki o desenler o ağaç şekli siz mı çizdınız yoksa Brush indirip renk tonu verip mı kullandınız? ya da o bruslar kullanarak bir kompozisyon yaptınız, o zaman kompozisyon ilgi fikir size ait diyebiliriz....

Yani oratada bir tasarım yok. Tamam belki bu işte yenisiniz, vektorel çizimi çok seviyorsunuz... Bunun için forumuzda çok dersler var... Derslere uygulama yaptığınız zaman daha çok hem bilgi, hem tecrübe kazanabilirsiniz... Belki dah sonra zamanında kendi başına bile Photoshop programda çizim da yapabilirsiniz....

ama şimdi arkadaşların daha önce söylediği gibi, forumda yapılan tasarımlar inceleyin...

kolay gelsin

Başlık açmış olduğunuz konu forum kurallara aykrı.

Bold yazı yazılması forum kurallara göre aykrı

Forum Kuralları Mutlaka Okuyunuz

aynen... çok faydalı takip etmelisiniz forumu.kasta095'in dediği gibi