Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Hatun Çizimi..

korqmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
.
İlk denemem siyah beyaz bi portre çalışmasıydı.. Bu da ikincisi.Bi de renkli çalışmayı deniyelim dedik..Yorumlarınızı bekLer.. =D Bu arada Tasarım ve Basım Yayın Teknolojileri bölümünü okuycam bu sene..Sitedeki yaralı bilgilerle ilerlemeye devam ederiz inşallaH.. (Y)

Imageshack - portrerenkli2

Benzer konular

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk çalışma için fena değil bence... Daha iyileri de olur inşallah... Çalışmaya devam.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Saçları gerçekçi olmuş ama bakıma ihtiyacı var. :D Ten rengini pek ayarlayamamışsınız pek ama ilk deneme için elbette güzel.

İyi çalışmalar. Bir sonraki çok daha iyi olur. ;)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
İlk çalışmaya göre çok başarılı özellikle üzerindeki kumaş dokusu güzel verilmiş.

Kumaş üzerinde verilen emek yüz hatlarında ve saçlarında yok biraz daha ince detayla çalışılsaydı başarı katlanırdı.

Kumaş üzerinde verdiğiniz etkiyi çalışmanın diğer yanlarında göstermemek biraz tuhaf olmuş.

Elinize sağlık ...

Son düzenleme:

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yüzün anatomisi bozuk gibi geldi ama uzun zamandan beri pc başındayım o yüzden de olabilir :) Kumaşın formu çok başarılı olmuş yüz ve saçlar için bende aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Biraz sıkılmışsınız gibi hissettim üzerinde fazla detay girmemişsiniz:) Yüzü boyutlandırdığınız zaman çok daha hoş durur. İlk çalışma için bence başarılı. Elinize sağlık devamını bekleriz ;)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başlık çok yaratıcı, hayran oldum doğrusu!!!
elbette korku filmlerinden fırlamış bir kukla görüntüsü var hatunda!!!
ama ilk çalışmaya göre de özellikle kumaştaki gölgeleri beğendim.

Kolay gele!

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk denemeye göre oldukça başarılı, eline sağlık...

Blg

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
bilgecinar.blogspot.com
Eğer referans fotoğraf kullanmadıysanız, ilk deneme için gerçekten çok başarılı olmuş.

Tavsiyem, arka planda bir fotoğraf olmasa bile, daha uyumlu renklerle çalışmak için; çalışmaya başlamadan evvel gerçek bir fotoğraftan alınan renklerle, kendi renk paletinizi oluşturmanızdır.

korqmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TeşekkürLer zaman ayırıp iyi ya da kötü yorumlarda bulunduğunuz için :) Evet az biraz korku filmi karakteri gibi nedense şu hatun çiziminde bi istediğim estetiği veremiyorum heP erkeksi hep erkeksi :D Zamanla daha iyiye yönelmesi umuduyla devam edicem :) Sizlerede iyi çalışmalar..