Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi geceler yeniden... makyaj malzemelerini çizmiştim zamanında üstüste acayip şekilde yerleştirmektense kendimce çalışma yapmıştım. emin değilim ama ilk reklamsı denemem bile olabilir bu...
bana yapılması gereken o kadar çok şey var gibi geliyor ki... zaten dedim ya asıl amacım makyal malzemelerini çizmiştim, onları işe yarar hale getirmekti. şimdiki aklım olsa bir hayli farklı olurdu. çok teşekkür ederim.
aslında bu çalışmanın psd si durmuyor... olsaydı ben de çok sevinecektim. hepsini ayıklamak zaman alır. yeniden çizmek olabilir aslında... eğer yaparsam yeniden koyarım söz.
calısmalara uc boyut goruntusunu katmak ıcın daha cok deneme yapmalısın daha farklı efektler ve renk gecıslerı deneyebılırsın mesela.. baslangıc için fena degıl
evet çok denemem oldu bunlardan sonra. bevel and emboss ağırlıklı bunlarda ama baze renk oyunları tek başına bile çok güzel etkiler yaratıyor. çok teşekkür ederim shedesign
Aman tanrım, kozmetik sektörü yıkılmak üzere Allah var slogan süper çalışmaya zaten gerekli yorumlar gelmiş, bence bir açıdan başarılı olmuş , sektörün eteklerini havalandıracak bir slogan yaratmışsın...kolay gelsin
muzip eleştireceksin tabi! herkese düşer eleştirmek. içimin rahat oluşu her geçen gün gerçeğe daha yakın oluşundan çizimlerimin. asla mükemmel değiller; olmayacaklar... ama en i yakalayacağım çalışarak.teşekkür ederim.
yosa ben sloganlarda kendime bir güvenirirm anlatamam. alçakgönüllü olamayacağım o konuda çok teşekkür ederim
Bende istiyorum bu efoja marka makyaj malzemelerinden
Malzeme çizimleriniz gerçekten başarılı fakat bunu reklam ve tasarım bazında söyleyemeyiz...Bence sadece çizim bazında kalmalıydı, reklam olarak değil...İlk denemeye göre fena değil...Biliyorum ki şu an daha da iyilerini yapabiliyorsunuz ve yapıcaksınız.