Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop'ta text sorun

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop'ta text'de yazı lar kare ıcınde cıkıyor bu ne ıse yarıyor ve bu kare yi nasıl yok edebılırım..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Enter a basın..

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
enter a bastım tabı ama oyle deıl transform yapar gb kutu cıkıyor Anti-Alians None yapıyorum gecmedı nasıl duzeltebılırım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz text i başka bir yerden copy past mi yapıyorsunuz? Yoksa Ps de mi yazarken bu sorun çıkıyor?

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selection tool seçili iken menü barda bulunan "show transform controls" kutucuğunun işaretini kaldırırsanız sorun çözülür.

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selection toll ile alakası yok ya katalog da urun ozellikleri yazılmıs ben sımdı onları değiştirecegim ve yazıda sureklı bır nesneyı CTRL + T yapıp kucukturuz ya oyle oluyor bunu nasıl duzeltebılırm...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Layer ı seçtiğiniz de text alanın seçili olması geyet doğal..Değiştirecekseniz seçili hale gelmesi işinize yaramzmı? Type tool dan direk yazınızı seçili alandan değiştirin?

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok anlatamadım ya yazıda sag clıck yapınca secenekler cıkıyo ama tam sonuc bulamadım..

cozey

🌱Yeni Üye🌱
nasıl gözüktüğünü görebilsek belki yardımcı olabiliriz. screen shot alıp goruntuyu ekleyebilir misiniz?

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
selection tool seçili iken menü barda bulunan "show transform controls" kutucuğunun işaretini kaldırırsanız sorun çözülür.

Aslında "budabua" arkadaşımız olayın çözümünü yazmış.
88499006.jpg

92883196.jpg