Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Web Tasarımı sorunu ( Yardım Pls )

patrol

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta Bir web sitesi tasarladım fakat lınk vermek ıcın sliceyle kesıkten sonra lınk atıcagım resımlerı kaydederken cok parca parca kaydedıyor ımage dosyasına ve buda sıte acılırken parca parca resım halınde gelmesıne neden oluyo ve cok gec acılıyo sıte bunu nasıl duzeltebılrm?

BEYLER HARBIDEN KAFAYI YICEM BIRI YARDIM ETSIN...

slıce toolsla secıyorm yaptıgım templatesı fakat kaydederken htmlnın ımagesı olarak cok parcaladıgından ftpye attıgımzda cok boyut kaplıyo 6 mblara kadar cıkıyo ve sıte acılrken yavas ve parca parca acılıyor bılgısı olan bırı lutfen yardım etsın

Moderatör tarafında düzenlendi:

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
slice tool ile kestikten sonra kaydederken resimlerin kalitesini düşürebilirsin
html sayfa acıp düz renklerin geldiği yerlerin resimlerini silip bacground rengi koyabilirsin daha hızlı çalışır

melihkoray

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.melihkoray.com
6 mb olmaması lazım.. save for web'den kaydederken arkadaşın dediği gibi ayarlara bakıyorsunuz değil mi?..

aslında o görsellerde de ön yükleme yapılabilinir. Yani görüntüler yüklendikten sonra gelir site diyecektim fakat 6mb çok uçuk bir rakam :) .. Tasarımı gönderebilirseniz ben de bakabilirim ama dediğim gibi öncelikle save for web olayına bir bakın..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑

patrol

🌱Yeni Üye🌱
o konularda sadece kullanım seklı yazıyor ya zaten templates hazırlama konusu sadece gorsel olarak cızım yapılmıs okadar slıce tools bolumude 3 tane resım var onları kesmısler benım anlatmak ıstedıgım butun templates sayfasını lınk koyacagım yerlerı kesıyorm dreamweaverdan lınk vermek ıcın slıceyle fakat cok gereksız ımagelere boluyo psd web tasarım kullanan arkadaslar varsa bana pm atarlarsa sewınırım gercekten cok sınır yaptım

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben kullanıyorum ve anlatmak istediğinizi gerçekten anlamıyorum. Slice tool ile nasıl bir çok gereksiz yerleri bölüyorsunuz ? Tasarımınızı ona göre yapıp slice tool ile istediğiniz kadar az yada çok parçalara bölerek yapabilirsiniz. Ayrıca slice tool u sadece bir buton u kesmek için kullanmanız bence yanlış onun yerine dreaweaver ın özelliğini kullanabilirsiniz, yani görseli kesmeden yada parçalamadan buton verebilirsiniz. "gereksız ımagelere" demişsinzi slice tool un kontrolu sizin elinizde, kaç parçaya bölmek isterseniz o kadara böler aksi halde slice tool un sanal bir yapay zekası yoktur.

Eğer zorlanıyorsanız örneği yükleyin buraya bir göz atalım...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
arkadaşın demek istediği slice tool ile parçalandığı zaman dikkat edilmezse resimler oluşturuyıor tasarım bozulmaması için parça olarak seçmediğiniz alanlar otomatik olarak parçalanıyor yoksa kafasından alan oluşturmuyor

patrol

🌱Yeni Üye🌱
dreamweaverdan butonlara lınk atayamıyorm ıste slıceyle kesmeden tum sayfayı goruyor attıgımda sadece butonu alamıyorm dreamde

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kuralları okuyun. İnternet site adresi vermek yasaktır.

Gece sizin için dreamweaver da görselleri bölmeden nasıl link verilir bunun dersini sizin için hazırlıyacağım...

patrol

🌱Yeni Üye🌱
ps alanında cok ıyıyıım fakat dreamweaverda sorunlar yasıyorm hazırlayacagın ders ıcın sımdıden cok tesekkurler ayrıca yardım etmek ısteyen herkes saolsun varolsun

patrol

🌱Yeni Üye🌱
gokhan ders hazırlayacam demıstın onu pmdenmı atıcaksın burdamı verıceksın?

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herhalde sorunun şu umuyorum doğru anlamışımdır slice tool la butonları kestiğin zaman dışarı da kalan kısımlar da otomatik olarak kestiğin yer ekseninde yeni kesim alanları oluşturuyor. Oluşturduğu kesim alanlarını da nasıl açılmasını istiyorsan öyle yapılandırmalısın. sadece butonlara vermek değil kesme amacı hızlı açılması zaten ayrıca save for web yaptığın zaman da o kadar yer kaplaması çok ilginç
Dosya/save fo web ---> ( preset: jpeg high ) bunu seç save de
kaydedeceğin yeri seçerken de
kayıt türünü --> html and image yap ve kaydet

budur