Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pixel led tabela

Benzer konular

prosublime

🌱Yeni Üye🌱
Bu uygulamayı uzun süredir biliyordum. Ancak birçok işletme bunun tasarımlarını çok beğenmedi açıkçası...Ancak yöreden yöreye değişebilir tabiki...16 milyon renk geçişi sağlayan ve yağmura ve ısıya dayanan bu sistem sanırım yakında yayılmaya başlayacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.
prosublime

pusula55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu uygulamayı uzun süredir biliyordum. Ancak birçok işletme bunun tasarımlarını çok beğenmedi açıkçası...Ancak yöreden yöreye değişebilir tabiki...16 milyon renk geçişi sağlayan ve yağmura ve ısıya dayanan bu sistem sanırım yakında yayılmaya başlayacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.
prosublime

teşekkürler

ahmet227

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş bu tabelanın çalışması ile ilgili bilgi vere bilirmisiniz

pozitif reklam

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel. ellerinize sağlık bu tabelanın ortalama maliyeti ne kadar ondanda bahsedebilirseniz sevinirim.

enes1153

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bu pixel tabela hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu forumda birçok soru sorulmuş kisede tık yok bu tabala nasıl yapılır programlamada hangi dil kullanılır gibi anlatırsanız yaralı olacak bizim için şimdiden teşekkürler

pusula55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar bu pixel tabela hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu forumda birçok soru sorulmuş kisede tık yok bu tabala nasıl yapılır programlamada hangi dil kullanılır gibi anlatırsanız yaralı olacak bizim için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın fırsat bulup cevap veremedim pixel led tabela 30 mm lik pixel ledlerle yapılıyor ladwalker proğramı ilede animasyonlar hazırlanıyor tabeladaki her bir ledi ayrı ayrı kontrol edebiliyoruz . ve bu hazırladığımız animasyonu bir sd hafıza kartına kaydederek kontrol cihazına takarak sürekli kullanabiliyoruz . yapmaak isteyenler olur özelde mesaj atsın elimden geleni yaparım :wink:

carcar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika süper olmuş ellerinize sağlık size ulaşabileceğimiz bir numara verebilirseniz sizinle çalışmak isteriz

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu ledlere neon led mi diyorlar? Fuarda görmüştüm, çok şık duruyor. Ama maliyetli sistemler olduğundan etrafımızda yaptıracak müşteri bulmak zor :)