Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PostScript ve Textured

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb arkadaşlar. ben freehand öğrenmeye çalışıyorumda bu seferde yine bir yerde takıldım. şimdi bir kare çizip içine renklendiriyorum. properties içindeki object bölümünde stroke ve fiil bölümü var. fiil içine girip basic olan yeri PostScript ve textured yapınca şekiller çıkıyor ama içini o şekille ile doldurmuyor. bunlar ne işe yarıyor acaba?

çokmu zor bi soruydu arkadaşlar. kimse cevap yazmamışta. yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cnm ordan bir kutuya birden fazla renk ekliyebilirsin

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nasıl yani anlayamadım. biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim

camaxro

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar. ben freehand öğrenmeye çalışıyorumda bu seferde yine bir yerde takıldım. şimdi bir kare çizip içine renklendiriyorum. properties içindeki object bölümünde stroke ve fiil bölümü var. fiil içine girip basic olan yeri PostScript ve textured yapınca şekiller çıkıyor ama içini o şekille ile doldurmuyor. bunlar ne işe yarıyor acaba?

sanırım yaptığınız bir çizimi başka bir çizimin içine doldurmak istiyorsunuz.

önce yaptığınız çizimi ctrl+x ile kesin. daha sonra şeklinize fill verdikten sonra basic bölümünü tiled yapın ve hemen altında yer alan paste in'i tıklayın. bu şekilde dolacaktır. yanında yer alan bölümden de ayarları yapabilirsiniz. umarım işinize yarar.

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cevap için teşekkür ederim. ben ne işe yaradıklarını merak etmiştim. ayrıca dediniz gibi yaptım. şekli oluşturdum ve kestim. sonra yeni bir şekil oluşturdum. tiled'a gelip yapıştırınca içindeki dolgu kayboldu. yani doğru olan buydu değilmi? dediğim gibi nasıl kullanıldını ve kullanma amacını bilmiyorum