Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Poyrazhan Hocam :D

hsnbsriasln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam Nerelerdesiniz Göremiyoruz Sizleri Forumda:sweating:

Benzer konular

hsnbsriasln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam Bir Ders İsteyecem İmkanı Varsa Ama Bu Ders Bugün Lazım Bana
Misal Bir Haber Var Elimizde Bunu Nasıl Montajlayacagız Haber Montajlama Mantıgı Nedir.
Bunu Sese Göre Nasıl Ayarlayacagız. Ve Ekranı İkiye Nasıl Bölecegiz Bu Ekranın Biri Pause Yapacak Arada Sırada ( Örnek Başbakan Solda Kılıçdaroğlu Sağda) Bide Görüntü Nasıl Hızlandırılıp Yavaslatılır Son Kez İse Edius İle Kj (Alt Yazı) ve Hareketli Üst Sağa Son Dakika) ve Haberde Geçişlerde Hangi Efect Kullanılıyo Şimdiden Teşekkür Ederim Hocam Bunu Sizden Sabırsızlıkla Bekliyorum(Tüm Derslerinizide İzledim)

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hocam Bir Ders İsteyecem İmkanı Varsa Ama Bu Ders Bugün Lazım Bana
Misal Bir Haber Var Elimizde Bunu Nasıl Montajlayacagız Haber Montajlama Mantıgı Nedir.
Bunu Sese Göre Nasıl Ayarlayacagız. Ve Ekranı İkiye Nasıl Bölecegiz Bu Ekranın Biri Pause Yapacak Arada Sırada ( Örnek Başbakan Solda Kılıçdaroğlu Sağda) Bide Görüntü Nasıl Hızlandırılıp Yavaslatılır Son Kez İse Edius İle Kj (Alt Yazı) ve Hareketli Üst Sağa Son Dakika) ve Haberde Geçişlerde Hangi Efect Kullanılıyo Şimdiden Teşekkür Ederim Hocam Bunu Sizden Sabırsızlıkla Bekliyorum(Tüm Derslerinizide İzledim)

sevgili kardeşim ben bunları sana bir ders olarak hazırlarım ama bunu şu anda yapamam çünkü yıllık izindeyim burada ders hazırlayabileceğim bir ortm yok maalesef