Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim Nilgün, siyahın dost olmadığı renk neredeyse yok gibi (kahverengi ile azcık küsler ama yine de açık ve parlak tonlarda biraz yakınlaşıyorlar). Gri renk için, biraz sarı ve kırmızı ile işte o kahverengiye azcık yaklaşmış hali diyebiliriz.
Teşekkür ederim, en iyi olduğu konusunda iddealı değilim tabi ki ancak farklı olduğunu söylemekte pek megolomanlık yapmış olmam sanırım. Zaten bence de tasarımda "en iyi" diye bir kavram olamaz "en farklı" olabilir diye düşünüyorum :smile:
Her yeni çalışmanıza bakınca mousu, klavyeyi fırlatıp atasım, bi makas tarak alıp berberliğe başlayasım geliyor Keyifle takip ediyorum, yine toz kondurulmayacak bir iş çıkmış... Bu haliyle raflarda da tozlanmaz, çabuk tüketilir Elinize sağlık.
Her yeni çalışmanıza bakınca mousu, klavyeyi fırlatıp atasım, bi makas tarak alıp berberliğe başlayasım geliyor Keyifle takip ediyorum, yine toz kondurulmayacak bir iş çıkmış... Bu haliyle raflarda da tozlanmaz, çabuk tüketilir Elinize sağlık.