Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

psd yi cdr yapıp gruplarına ayırmak istiyorum acil yardım!!

serdarxyz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana bı çalışma geldı ama çalışma photoshopta yapılmıs.. ben ise photoshop kullanmıyorum corel kullanıyorum.. bunu vektörel yapmam lazım.. corelın kendı bunyesınde psd yı vektörel hale nasıl getırebılırım? yardımcı olabilecek arkadaş varsa cok sevinirim...

Benzer konular

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
serdarxyz kardeşim eger photoshop ta parçalar halinde psd olarak kaydedilmiş diyorsan ise corelde parçalama ve birleştirme yapman kolay olacaktır zorlanma yapmaması lazım ctrl+u ile bozabiliyorsun anladıgım kadarılya döyle çünkü bana bazen gelen psd dosyaları ben bu şelikde ayırıyom ve zorluk yaşamıyom inşallah sende de bu şekilde problemi aşarsın

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corele atıp resmi üzerinden çizeceksin....trace de yapabilirsin ama net çıkmayabilir.en iyisi çizmek ...kolay gelsin.

morbeyaz

🌱Yeni Üye🌱
dostum psd dosysyı tutup açık olan corel sayfasına sürükle ve göründü direk gelsin ekrana sende grubu boz istediğin gibi üzerinde oyna o çiz diyen arkadaşada sesleniyorum... bilmediğiniz konularda yorum ve cevap yazmayın jem komik duruma düşüyorsunuz hemde insanları yanlış yönlendiriyorsunuz burda tracelik bi durum yok sayfaya çek grubu boz konu bıkadar basit... kolay gelsin herkese

Chucky_Show

🌱Yeni Üye🌱
sinsi-34 arkadaşımız doğru söylüyor , asıl yanılan sensin morbeyaz :) Trace yapıcak ama keskinlik ayarı ve ayrıntılar net çıkmayabilir. sanırsam morbeyaz arkadaşımız pdf anlamış dosya uzantı türünü ,ama psd'den bahsediliyo. Ya Trace Yada Çizim. Saygılar...