Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Quark 8'de yazıların altına gölgelendirme

oslemme

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Quark 8de yazıların altına photoshoptaki gibi (flu-püskürtme gibi) gölgelendirme yapılabiliyormus, ama nasıl??? yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
drop bölümünden yapabilirsin.. fakat baskıdasorunlar yaşaya bilirsin dikkat et..

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Baskıda sorunlar yaşayabilirsin derken neye dayanarak bu kanıya vardın. Quark'ın 8 versiyonunun Indesign'dan aşağı kalır yanı yok. PDF yapın korkmayın sorun olmaz. Freehand değil ki bu güncellenmesin. Takip edin bakın Flash Magic desteğini, interaktif tasarım için programa biraz daha yakınlaşın...

oslemme

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok tesekkurler droptan hallettim

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Baskıda sorunlar yaşayabilirsin derken neye dayanarak bu kanıya vardın. Quark'ın 8 versiyonunun Indesign'dan aşağı kalır yanı yok. PDF yapın korkmayın sorun olmaz. Freehand değil ki bu güncellenmesin. Takip edin bakın Flash Magic desteğini, interaktif tasarım için programa biraz daha yakınlaşın...

şundan kanıya vardım yaptığım dergi lerde drop verince yazı alanı yanındaki herhangi bir alanın veya resmin üzerine basıyor beyaz olarak...

gazetede ise kuark 8 den drop verince yine yazı alanı yanındaki diğer alanların üzerine basıyor ya siyah veriyor ya da beyaz.. bu sorun kuarktan olmayabilir fakat gazetedeki (hürriyet baskı tesislerinde basılıyor gazete) ekranda pdf de sorun yok fakat ripe girince bu hatayı veriyor.. yaklaşık bir aydır denemedeğimyöntem kalmadı ... programsal bi sorun olmayabilir.. zaten ben sorun yaşabilirsin dedim...:) ama filme veya kalıba gönderirken işi oranın RIPi bilgisayarı vs. bunu tanıyamayabilir...
bunun için sorun yaşayabilirsin dedim.. ama senin benim anlattığım bu soruna senin bildiğin bise varsa paylaşabilirsin sevinirim...

iyi calismalar