Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Radyo Katalog Çalışması

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
Tema imajın ilk görüntüsü,
nce.jpg

Bu bonus bir çalışma,
sonra.jpg

Bu da final,
final.jpg

Benzer konular

sinankul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk sayfada logo ve yazıları seçip okumak bi hayli zor...deviantArt ve altında her ne yazıyorsa dişi olmasında fayda var...kontur iyice zayıflatmış derim...iyi çalışmalar

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
zemin koyu renklerden oluştuğu için fontlara canlı renkler verilirse daha belirgin hale getirebilirsin... emeğine sağlık!..

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
zemin koyu renklerden oluştuğu için fontlara canlı renkler verilirse daha belirgin hale getirebilirsin... emeğine sağlık!..

Final yani çalışmanın son hali en alttaki yani 3. çalışma. Orda font kullanmadım.

*Kastın 1. resim ise, yukarda belirttiğim gibi o background olarak kullandığım resmin orginal hali. Ben üzerinde ne gibi değişiklikler (su rengi değişimi, küçük bir kara parçası ve üstündeki bir gramofon, vs...) yaptığımı görmeniz açısından onu koydum ama herkesin fikri 1. resime yönelik olmuş.

*Eğer kastın 2. resim ise onun için biraz daha renk savaşı verebilirim.

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
çalışmalarının hangisinin ne olduğunu tam anlatmadığın için hangisinde ne gördüysem onu söyledim...kızmana gerek yok

Yoo kızmadım, Sadece resimlerin aralarındaki yazıları okursan tam olarak ne olduğunu anlayabilirsin.

sinankul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yoo kızmadım, Sadece resimlerin aralarındaki yazıları okursan tam olarak ne olduğunu anlayabilirsin.

karışıklık şu:1.sayfa devintArt 2.sayfa logo ve amblemsiz 3.sayfa ise halikarnas...ayrıca bu sanırım katalog kapağı, ama katalog demişsin..neyse yinede eline sağlık