Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rekabet Kurumu Çalışması ( Yarışma )

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kurumun ciddiyeti bakımından cok sade bir logo aradığını düşünüyorum diğer çalışmama görsel olarak ağırlık verdim bunda ise rekabet dengesini dengeleyen insan simgesiyle sağladım. Azda olsa ciddiyetini birazcik bole yumussattim. Olumlu veya olumsuz görüşleriniz için simdiden tesekkurler

1.
13106301ru0.jpg

2.
777fj2.jpg

3.
12od5.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konuyu açan 4.kişisin:D çalışma anlamlı görünüyo fakat yarışmada terazi çalışmaları çok koyuldu.rekabet kurumu yazısı çok küçük belki yuvarlak bi şekilde yazıp fligramın altarafına yerleştirilebilirdi.birde bence sağdaki adamı koymasan daha hoş durur.emeğine sağlık.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla teraziyi dedim ya gercekten basit bisey arıyolar biraz biraz riskli bir karar ama bence o tarz arıyorlar yaslarıda oldukca buyuk kısıler ve juride bu insanlardan 4 kisi olucak yani 100 de 80 i nerdeyse o yuzden yalınlıktan hoslanıcaklarını dusunuyorum yazıya gelınce zaten 1. oldugumuz taktırde gelıstırılmıs halını verecegımızden gerek kurulusunu yazacagız vs vs o yuzden ben sadece fıkırle katılmak ıstedım insana gelınce orda bir vektorel tamamlayıcılık yapıyor bıde sempatıklıgı hosuma gıttı :)

diğer calısmalarımıda ekledim butun katılanlara once grafıkerler.net uyelerıne sonra dıger arkadaslara basarılar :) :p

Moderatör tarafında düzenlendi: