Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rekabet kurumu için yapılan yarışmaya katıldığım logo çalışmam aslında yeni sayılırım ne kadar iyi olduğumu bilmek istiorum yorumlarınızı bekliorum teşekkürler
çok karışık olmuş aslında çok dolu dolu ve r ve k harfleri çok göze batıyo ben de yapmıştım rekabet kurumu için arşivlerim arasında bulup çıkarabilirsem ben de yüklerim
aslında rekabet kurumun misyon ve vizyonunu yansıtmaya çalıştım bu yüzden göz simgesini vurgulamak istedim göz merceğinide dünya olarak tasarladım kurumun etkinlikleri uluslar arası olduğu için. dıştaki mavi çizgilerde göz kağapı çizgisi ve kiprik görünümünü vermek içindi . ee adaletide simgelemeden olmazdı sanırım bu yüzden bu akdar akrışık oldu
Kompozisyon benim hoşuma gitti. ancak belirtildiği üzere bana da kaşlardaki küçük mavi çizgiler fazlalık gibi geldi. yani gözü yoruyor. oraya odaklanıyorsunuz ister istemez. onlar olmasa daha hoş olabilir diye düşünüyorum..