Oldukça vasat (-) çalışma EGİTİM ŞART !
Profilinizi biraz inceledimde henüz sitede yayınlanmış bir çalışmanız mevcut değil bir firma için logo yapmışsınız ama görseli yüklemeyi başaramamışsınız.
Bir mesajınızda :
mr.grafik' Alıntı:
Grafik Tasarım (Freelance) çalışılır....
Program bilgilerim : Photoshop : ileri seviye
İllistrator : İleri seviye
After efect : Orta seviye
Autodesk maya : orta seviye
Diye yazmışsınız
Ve bir başka mesajınızda da
mr.grafik' Alıntı:
Merhaba arkada?lar size bir konuda dan??mak istiyorum illistratör videolu ders anlatan bir site biliyormusunuz ben bu program? profesyonelce ögrenmek istiyorum bunun için ne yapmal?y?m lütfen yard?m...
Daha bitmedi, bana yaptığınız vasat yorumunu TrStar isimli kullanıcıyada yapmışsınız. Önce tesadüf sandım. Sonra baktımki ikimizde senin, "Mutlaka okuyun" başlıklı konunun aleyhinde yazı yazmışız. Bu arada mutlaka okuyun başlıklı konunun içeriğide Ajanslarda çalışan grafikerler acaba kaç lira maaş alıyor gibi bir soru idi. Merak edenler için söylemiş olayım.
Aslında bu vasat yorumunu ilk gördüğümde şunu yazmıştım.
Yorum için teşekkür ederim yanlışlarımı söylerseniz birşeyler öğrenmiş olurum şeklinde bişeydi. Ama Her ne hikmetse ilk defa birinin profilini inceledim ve bunlarla karşılaştım. Sonrasında yazmadan edemedim normal olarak.
Kafamı en çokta ne kurcalıyor biliyormusun. Bir işe girsen, sende İllustrator ileri seviye ya ama bişede yapamasan ne olucaktı , yada ne olmasını bekliyosun. İş bulmak için böyle bir yalan söylemeye nasıl cesaret edebiliyosun.
Neyse sana hayırlı işler.