Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklamlar :)

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
hayali bir markanın reklamı . bu arada ogrencıyım yourumlarınızı beklıyorum cok tesekkurler

sfgzgfyu5.jpg

sgsgkb5.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu çalışmaları sizmi yaptınız istediğiniz bi yorummu nedir anlamadım

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
yazmayı unutmusum pardon sımd duzettım bu hayaı bır markanın reklamı . yaptıgım seyler hakkında sızlerın dusuncelerını duymak ıstedıgım ıcın koydum

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:)) iki çalışmanıda güzel olmuş yazı fontuda gayet şık yanlız ben yapmış olsaydım az biraz tipografiyle hareketlendirdim yazıları ama nedesem lezzetli bi çalışma olmuş eline saglık

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım.ben daha yenı oldugum ıcın bu işlerde o yuzden sızlerın yorumlarınızı beklıyorum. yanlıslarımı veya yapmam gerekenlerı daha ıyı ogrenmek ıcın :)

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozaman bu işe yeni başlıyan biri olarak bu çalışmaları yaptıysan +10 diyorum ve susuyorum:)

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
ne mutlu bana :) +10 aldım hehehehe :) tesekkurler sima hanım

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışmanız değilde ikinci çalışmanız hoş olmuş . Güzel bir brush neler yapabiliyor hayal gücünüzü iyi kullanmışsınız şık bir görsel .

(Lütfen sohbetinizi graficafe altındaki bla bla dan devam ediniz.)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet hos calisma olmus bence gayet basarili

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
çalısmalarıma pek bakan yok anlasılan yada begenılmedı pek yorum yapmıyo kımse :( sima sen yaz barı bı kac yorum daha fazla olsun. 50 kişi bakmıs 9 yorum var.uzuldum valla

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalısmalarıma pek bakan yok anlasılan yada begenılmedı pek yorum yapmıyo kımse :( sima sen yaz barı bı kac yorum daha fazla olsun. 50 kişi bakmıs 9 yorum var.uzuldum valla
yok be ne üzülüyon çalışmalrın harika ya bişey bulamıyolar bak benim tipoğrafiyi begnemdiler nasılda yorum yapıyolar sende kusur bulamıyolar hehe

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
umarım dedıgın gıbıdır :) ya burda sohbet yerı falan yok mu kızmasınlar sımdı burdan boyle yazıyorum dıye :p

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Arkadaşlar yeni Yıl olduğundan herkes yıl sonu derdinde ondan dolayı katılım az olabilir.. bu da gayet doğaldır. Arkadaşın dediği gibi eleştirecek bişey olmadığı zamanlarda fazlaca eleştiri beklemekte anlamsız. Ben her 2 çalışmanıda beğendim. ellerine sağlık.