Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
) iki çalışmanıda güzel olmuş yazı fontuda gayet şık yanlız ben yapmış olsaydım az biraz tipografiyle hareketlendirdim yazıları ama nedesem lezzetli bi çalışma olmuş eline saglık
yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım.ben daha yenı oldugum ıcın bu işlerde o yuzden sızlerın yorumlarınızı beklıyorum. yanlıslarımı veya yapmam gerekenlerı daha ıyı ogrenmek ıcın
çalısmalarıma pek bakan yok anlasılan yada begenılmedı pek yorum yapmıyo kımse sima sen yaz barı bı kac yorum daha fazla olsun. 50 kişi bakmıs 9 yorum var.uzuldum valla
çalısmalarıma pek bakan yok anlasılan yada begenılmedı pek yorum yapmıyo kımse sima sen yaz barı bı kac yorum daha fazla olsun. 50 kişi bakmıs 9 yorum var.uzuldum valla
Arkadaşlar yeni Yıl olduğundan herkes yıl sonu derdinde ondan dolayı katılım az olabilir.. bu da gayet doğaldır. Arkadaşın dediği gibi eleştirecek bişey olmadığı zamanlarda fazlaca eleştiri beklemekte anlamsız. Ben her 2 çalışmanıda beğendim. ellerine sağlık.