Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim kesmek istiyorum

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
arkadaşlar photoshopta resim kesmek istiyorum ama etrfını yeşil bir kaplamayla yapıyoduk bende corel kullanıyodum ama corelde bi resmi dekupe etmek çok zahmetli bi iş yardımcı olurmusunuz lütfen teşekkürler

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
Resimi kestikten sonra etrafına yeşil bant mı atmak istiyorsun ? Eğer doğru anladıysam crop aracı var... Kısayolu ( C ) Bu araç ile resmi istediğin gibi kestikten sonra resimin etrafına vermek istediğin bant rengini arkaplan rengi olarak ayarlıyorsun... Ardından İmage -- Adjustment-- Canvas size kısmına gelip ne kadarlık bi bant atmak istiyorsan ölçüsünü belirleyip onaylarsan istediğin olacaktır..

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
bende bunu sorduğunu sandım ama
filter menüsünden Extract'ı seçmen gerekli eğer bunu soruyorsan yok ikisi de değil diyorsan biraz daha net anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız kolay gelsin...

kesmemc3.gif

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
teşekkürler peymane bunu soruyodum ya daha önce yapmıştım ama pek photoshopta işim olmuyo kullanmayıncada unutuyo insan yardımlarınız için saolun

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
extract kesim aracı pek sağlıklı sonuçlar vermeyebilir ben Pen Tool(p) aracıyla kesimler yapıyorum ve memnunum... tavsiye ederim

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
ya bende corel kullanırken pen tool u kullanıyorum ama kısayoldan yapmak için sormuştum onu normalde extracı kullanarak iş yapmam tabiki