Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmi Dalgalandırma

By Necdet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Resimdeki Gibi Bayrakları Nasıl Öyle Dalgalandırabilirim.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Cevaplarınızı Bekliyorum.Teşekkürler..

picde2tmpts4.jpg

Benzer konular

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
resimdeki gibi derken ? ben resmi göremedim

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshopla yapacaksan sahnedeki resmi Ctrl+t yap daha sonra transform penceresine tıkla perspective tıkla resmi yatay bir görüntü haline getir daha sonra yine sag tuş Warp seç istedigin gibi esnet

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Restangular Tool ile dörtgen çiziyorum... Üst sol köşesinde Paths ayarlara dikkat edin

33725506ir0.jpg

Add Anchor Point Tool ile dörtgen üzerine 4 tane nokta eliyorum

31331300yn6.jpg

Noktalar ekledikten sonra Diret Selection Tool Ahift tuşu ile birlikte Solda olan iki noktaya seçip aşaya taşıyorum... daha sonra aynı şekilde sağda olan noktaları seçiyorum, bu sefer yukarı taşıyorum.

73950332ry6.jpg

maus üzerine sağ tuşu tıkladıktan sonra çıkan menüden Makeselection seçiyorum. Öylece obje seçili hale geldiği zaman yeni layer üzerine Dolgu rengi veriyorum...

Dolgu rengi verdıkten sonra olan layer üzerine kopya alıyorum, rengi değiştiriyorum....

28022252oc5.jpg

diğer değişikleri Ctrl + T komutu kullanarak verebilirsiniz.... mesela Perspektive verebilirsiniz... Dodge Tool ya da Burn Tool ile gölge ve ışık efektı verebilirsiniz

al_muallim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
distort effectlerinde vardı, dalga yapma, ripple effectiydi sanırım,, onlada deneyebilirsin

By Necdet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler

Restangular Tool ile dörtgen çiziyorum... Üst sol köşesinde Paths ayarlara dikkat edin

33725506ir0.jpg

Add Anchor Point Tool ile dörtgen üzerine 4 tane nokta eliyorum

31331300yn6.jpg

Noktalar ekledikten sonra Diret Selection Tool Ahift tuşu ile birlikte Solda olan iki noktaya seçip aşaya taşıyorum... daha sonra aynı şekilde sağda olan noktaları seçiyorum, bu sefer yukarı taşıyorum.

73950332ry6.jpg

maus üzerine sağ tuşu tıkladıktan sonra çıkan menüden Makeselection seçiyorum. Öylece obje seçili hale geldiği zaman yeni layer üzerine Dolgu rengi veriyorum...

Dolgu rengi verdıkten sonra olan layer üzerine kopya alıyorum, rengi değiştiriyorum....

28022252oc5.jpg

diğer değişikleri Ctrl + T komutu kullanarak verebilirsiniz.... mesela Perspektive verebilirsiniz... Dodge Tool ya da Burn Tool ile gölge ve ışık efektı verebilirsiniz

Hocam çok saolun teşekkür ederim.acaba bunu bir resme uygulama yoluda varmı ? onuda paylaşırsanız.tam olacak tekrar teşekkürler.