Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmin Arka Planı

moskova32

🌱Yeni Üye🌱
ANUDM00277-2.jpg

Selamunaleyküm arkadaşlar

Arkadaşlar Corel de arka plan da rengi veya resimleri nasıl ggörünmez hala getiriyoruz veyahut arka plan rengini istediğimiz gibi nasıl yapıyoruz...

Arama yaptım konuyla alakalı konu bulamadım

vekil13

🌱Yeni Üye🌱
bence photoshopta yap daha iyi olur crel birazcık grafik çizimine giriyo fotoğraf olduğu için photoshop işini daha iyi görür:::...

moskova32

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler kardeşim sağolasın ama renkleri aynı tutturamıyorum photoshop ta

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İstediğiniz bu fotoğraf ise ben sizin için temizledim.
Ben öğrenmek istiyorum diyorsanız pen tool ile yada lasso tool ile yapabilirsiniz.
Detaylı bilgi istiyorsanız hiç bilmiyorsanız daha sonra sizin için anlatım yapabilirim...
RapidShare: Easy Filehosting

moskova32

🌱Yeni Üye🌱
Resimli olarak anlatabilirsen ikram olur kardeşim...Şimdiden teşekkürler

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photshopta yapmayı dusunursende ufak bır ayrıntı temızledıgın fotoyu arka plansız kaydetmek ıcın ps de farklı kaydet yaparken layerdekı ısaretı kaldırıp PSD olarak kaydetersen foton arka plansız corelde acılır. tiff olarak kaydeteceksen tiff secenegıne geldıgınde altında transparent backgrounda yazıyor ona tıklaman yeterlı ama corel cogu zaman tiff ımport ederken sorun yasıyor ! ps de ıyı degılsen kayıt ıslemını PSD olarak yapmanı tavsıye ederım...

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
powerclip yapmayı deneseniz arkadaşlar......corel topiğinde photoshopu çözüm göstermek acaba yanlı olmuyor mu?.çözümü varken tabii

grafi_x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar Erkuş powerclip konusunda sana katılıyorum. Ama, Bence Yanlı olmuyormu diye sesli düşünerek sen yanlı davranmış oluyorsun. Kanaatimce bir grafiker için tasarımlarında kullandığı yazılım Amaç olmamalı :)