Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Revotech 320 konica 512 14pl baskı makinesi MAVİ KAFA SORUNU

dj_tewfik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elimde revotech 320 konica 512 14pl baskı makinesi var. ama 2 gündür mavi kafa da sorunlarım var. 15cm baskı yapıyorum ve mavi kesmeler yapıyor. voltaj ayarlarını denedim. kafadaki havayı aldım ama. aynı sorunu vermeye devam ediyor. bilgisi olan arkadaşlar başka ne sorunu olabilir. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

hasansisman8

🌱Yeni Üye🌱
kafadaki boyayı kesip solvent basmayı denedin mi bolca ben genelde şırıngayla basınçla basıyordum öyle bi sorunla karşılaştıgımda sorun çözülyodu

etapgroup

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben yardımcı olayım telefonum 0533 731 31 61 ararsan ben fırma sahıbıyım muglada makınem yok gercı ama konusalım bir haber beklıyorum

etapgroup

🌱Yeni Üye🌱
telefonum cıkmadı ekrana ama internetten ************** adresıne ulasırsan teknık servısle konusabılırsın hemen çözerler sorununu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kafa tıkanmış olabılır bende konıca 14 pl kullanıyorum tıkanma oldguu zaman 5-10 santımde kesme yapar ultrasonık cıhazlarla acman lazım yada cok tıkanma yoksa solvent bas bır kac kere sırıngayla voltaj ve data kablosuda bu sorunu yapar kabloyu yer degıstır problem devam edyorsa kafa tıkanmıstır acılması gerek. kolay gelsın yerım denızlı kale de yardımcı olabılırım muglaya yakınım ıletıısıme gecebılırsınız

etapgroup

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım sorunun devam ediyorsa makıneyı aldıgın yerı ararsan yardımcı olurlar ulas lutfen bıze revotech ı satan bır bırma var turkıyede

dj_tewfik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sorunu çözdüm ilginize çok teşekkürler.