Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Roland, GRAPHTEC veya Mimaki Marke Bas Kes Lazım Yardımcı Olacak Varmı

bilgis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konya Ilgın İlçesindenim Bas-Kes Lazım ama şuan para yok 2004 model Megane 2 var satıyorum oda satılmak üzere eli kulağında yani sağlam temiz ikinci el fln bas-kes lazım eger yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bölüm ile ilgili mutlaka okunması gereken kurallar...

1. Bölüm içerisinde yayınlanmakta olan hiç bir ilanın sorumluluğu grafikerler.net forumuna ait değildir. Alışveriş sonrası doğabilecek sorunlar alıcı ve satıcı arasında olan konulardır. Hiçbir şekilde grafikerler.net bu gibi konularda sorumluluk kabul etmemektedir.
  2. İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  3. İlan sahiplerinin düzenli aralıklarla konularını takip etmeleri ve gerekli durumlarda açıklayıcı bilgi vermeleri, akılveriş tamamlandığında ise gerekli bilgiyi vererek başlığın gereksiz yere insanların ilgisini çekmesini önlemek zorundadır.
  4. Başlıklar içerisinde konuyla alakasız mesajlar yazılması kesinlikle yasaktır.
  5. Bölümde açılacak bütün başlıkların forum yöneticilerinin onayından geçeceği unutulmamalıdır.
  6. Forum yönetiminin lüzumlu görülen durumlardaki açılmış olan ilanlarda değişiklik yapma, kaldırma ya da kilitleme hakkı her zaman sahiptir. Yöneticilerin bu gibi durumlarda kullanıcıları bilgilendirme görevi yoktur.
  7. Bu bölüme mesaj yazan üyeler kuralları okumuş olarak kabul edilir.

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karddeş iletişim bilgilerini özelden mesaj at görüşelim

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben sana yollayım cepimi özelden bak sana zahmet

bende sana atamadım ne yazıkki.

eğer beenim nickimle olan yazılarıma bakarsan telefonuma ulaşırsın.yaptığım yorumlar var oralarda bulursun.dikkatli bak.

ismimin üzerine gel tıkla , daha fazla mesajını bul kısmından bakarsan bulursun.cepimi

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilan günceldir !!! (hala arayış içerisindeyim )

bilgis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun süredir baskes arıyorum hala denk gelmedi aracımı sattım herşey hazır ama temiz birtane bulamadım sanırım ilan günceldir...

bilgis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makina olarak roland sp 540v aldım herkeze yardımları için teşekkür ederim....

ali55

🌱Yeni Üye🌱
graftek 100 lük sıfır gibi baskesim var satıkık