Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Saç boyası kutu çalışması

impasse

🌱Yeni Üye🌱
Bu boya firması için yaptığım kutu çalışmalarından bazıları. 2 farklı ürün çin kutu
promosyonta6.jpg
çalışması

Yukarıdaki çalışma firmanın promosyon kutusu daha tam olarak bitmedi. Kutuda kullandığım fotoğraf pek hoş değil ama firmanın isteği..

kutulf8.jpg

Bu ise promosyon dışında sadece saç boyasının kullanılacağı kutu.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışmanın arka kısmında doğadan gelen fırsati kaçırmayın olmalı. ön kısmında kadının yan tarafındaki gri alanın fazlalığı gözüme battı açıkçası.

saç boyasının kullanılacağı kutunun ön kısmı daha dolu dolu olmuş albenisi var yalnız arka kısmı bana çocuk mamalarını andırdı nedense. ayrıca sıraladığınız içeriklerin altında ....gibi vitaminin üzerindeki çizgiyi kaldırın ki bütünlük oluşsun.
emeğinize sağlık

manyaktakılırım

🌱Yeni Üye🌱
bnce daha ilgin bişey yapa bilirdiniz pek hosuma gitmedi meyveler havada ucusuyo

impasse

🌱Yeni Üye🌱
1. çalışmanın arka kısmında doğadan gelen fırsati kaçırmayın olmalı. ön kısmında kadının yan tarafındaki gri alanın fazlalığı gözüme battı açıkçası.

saç boyasının kullanılacağı kutunun ön kısmı daha dolu dolu olmuş albenisi var yalnız arka kısmı bana çocuk mamalarını andırdı nedense. ayrıca sıraladığınız içeriklerin altında ....gibi vitaminin üzerindeki çizgiyi kaldırın ki bütünlük oluşsun.
emeğinize sağlık

1. Konuyu açarken tasarım aşamasında olduğunu yazmıştım zaten yazım hatasının farkındaydım.
2. Tabiki çalışma hayatının içinde bulunan herkesin de bildigi gibi tasarım çalışmaları firmaların istek ve ihtiyaçlarına göre şekillenmek zorunda kalıyor ön taraftaki pencerenin büyük olması firmanın isteği doğrultusunda kutunun içine koydukları ürünün net bir şekilde görünmesini istemelerinden kaynaklanıyor.
3. Kutunun arkada tarafındaki görseller (hindistan cev. vs.) firma tarafından bir önceki kutularında kullanılmış olan ve bu tasarım çalışmasında da istenilen bir özellik. :)

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma bence, yada en azından kendi yapamadığım şeyleri çok irdelemiyorum...

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık renk seçimleri bence yerinde ve göz yormuyor sade ancak çekici olmuş saygılar:angel:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

emeğinize sağlık

Arkadaşımızın fikrine ek olarak bir iki nokta rahatsız edici buldum...

1. Birinci çalışmanızda doğadan gelen fırsatı kaçırma yazısında uygulanan kontur ve çigisel gölgeler çalışmanın genel konseptine aykırı gibi, çalışmanın bütününe bakıldığında orası sırıtıyor, bence onları da daha düz fontlarla ve gölgesiz yapmalısınız.. vurgulamak istiyorsanız genel çizgiyi bozmayan bir yöntem bulmalısınız

2. Organik içerikli yazısında bir hata var, organik bir isim değil bir sıfat, yani şöyle olabilir; organik ürünler içerir, sizinkisi biraz özel içerir, sarı içerir, hafif içerir gibi olmuş (umarım hatayı anlatabilmişimdir)

3. İkinci çalışmanızdaki kadının yüzünde lekeler ve çiller var, bence bunları temizlemelisiniz, her ne kadar saç bakım kremi olsa da kullandığınız modelin yüzü de en az saçı kadar kusursuz olmalı...

4. Arkadaki meyvelere de bir çözüm bulmalısınız, manav tezgahı gibi duruyor ve bir kozmetik ürününden çok bir gıda ürününü anımsatıyor...

Genel olarak güzel bir çalışma, sanırım rötuşlarla çok daha güzel olacak... emeginize sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ön taraftaki pencerenin büyük olması firmanın isteği doğrultusunda kutunun içine koydukları ürünün net bir şekilde görünmesini istemelerinden kaynaklanıyor.

Bunu siz belirtmediğiniz taktirde ben bilemem değil mi?

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence gayet güzel, sade, hoş çalışma olmuş. Görsellik hakkında yapılan eleştirilerin hiç birine katılmıyorum meyveler dışında. Yazılarda grammar hatalar olabilir. ama o son aşamadır zaten. Genel olarak çok güzel duruyor. 2. çalışmadaki resmi de çok beğendim. Çok kaliteli. Kız da güzel. Neden beğenmediniz acaba?

3. İkinci çalışmanızdaki kadının yüzünde lekeler ve çiller var, bence bunları temizlemelisiniz, her ne kadar saç bakım kremi olsa da kullandığınız modelin yüzü de en az saçı kadar kusursuz olmalı...

çiller kusur değildir. Ayrıca resim zaten retouch yapılmış.

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel itibairle güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık.fakat meyveler benim gözümede batmadı değil.ayrıca irm.art arkadaşımızın dediği gibi o gri parça pek hoş durmamış orda.firma öyle istemiş olabilir ama göze çok çarpıyor ayrı bi parça gibi duruyor bütünlüğü bozuyor.

zafergunes_86

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet hoş bir çalışma olmuş. Özellikle renk seçimleri. emeğine sağlık.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel itibairle güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık.fakat meyveler benim gözümede batmadı değil.ayrıca irm.art arkadaşımızın dediği gibi o gri parça pek hoş durmamış orda.firma öyle istemiş olabilir ama göze çok çarpıyor ayrı bi parça gibi duruyor bütünlüğü bozuyor.

işi yapan artadaş anlatmıs ama bide ben söyliyim anlasılmamıs sanırım o gri parca aslında gri parca değil pencere o kesilecek ve orda parlak selefon kalacak böylece ürün kutuya konduğunda ürün görünecek rahatsız edici bi durum yok ayrıca bi arkadasım çilleri temizle demiş bu ürün organik olduğuna göre çilli kızda doğal bir hava sergilemiş ben bir bayan olarak bu ürünü rafta görür alırım yapan arkadasın eline sağlık gayet hoş....