Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
odaklandığın malzeme sektörle alakasız matbaacılıkta kalemin kullanılma sıklığı yok denecek kadar az kaleme gelene kadar matbaacılığı ifade edebileceğim daha güzel unsurlar var bence daha farklı çalışmalar yap
odaklandığın malzeme sektörle alakasız matbaacılıkta kalemin kullanılma sıklığı yok denecek kadar az kaleme gelene kadar matbaacılığı ifade edebileceğim daha güzel unsurlar var bence daha farklı çalışmalar yap
Çalıştıgım Firma İçin Rollup Hazırlıyorum ve Bi Bölümünde Baloncupun Patlaması içinden Logomuzun Çıkması Lazım Fakat Ne İle Patlatacağımı Düşünüp Duruyorum.. Baskı Merkezine En Uygun Olanı Bulmaya Çalışıyorum, Kulak Vermelisin Yorumlara (mantıklı olanlara)..
Karşı Çıktığın Yoruma Katılıyorum Extra Bişey Yazmıyorum.. Eline Sağlık Yİnede..
biraz daha farklı kılabilirsin... kalem kullanman şart değil ise mavi tonlarında çizgisel şekiller daha hoş olur. fakat yinede kullanılabilecek düzeyde emeğine sağlık!..
hizalamalar renk ve karakter kullanımın güzel. arkadaşlarında dediği gibi kalem yerine başka bise kullan derim bendi ayrıca illa kalem kullanıcaksanda bu çok basit olmuş klişe... daha farklı kullanmayı denesen hani emeğine sağlık