Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar fotoğraflarımın kenarlarına koymak için bir logo gibi klişe hazırladım.Karar veremiyorum hangisi olsun diye font üzerine bir logo olacak öyle istiyorum.bi kaç çalışma yaptım zevkler nasıl bi bakalım onun için yayınlıyorum..tartışma çıkmasın
şu ve bu dimi üstat aslında benmde bunlar hoşuma gitti kararsızım müşterilere gelince en kralını yapıoruz kendimize gelince kilitlenip kalıyoruz bilmiyorum sizde de varmı?evet 6 da hoşuma gitti saolasın üstat yorumun için
bence 4 numara. Fakat S harfi biraz daha kıvrılsa 8 gibi duracakmış. S harfinin kıvrılma yerini az bişi kesip 8 rakamı gibi görünmesini engellersen Sedat yazısı tıpkı imza atmışsın gibi olur. Çokta iyi olur bence.
bence 4 numara. Fakat S harfi biraz daha kıvrılsa 8 gibi duracakmış. S harfinin kıvrılma yerini az bişi kesip 8 rakamı gibi görünmesini engellersen Sedat yazısı tıpkı imza atmışsın gibi olur. Çokta iyi olur bence.
oke. Gönderdiğin tasarımın altında logo hoş durmuş. S harfinin kuyruğunu sola doğru uzatabilirsinde.. Fotoğraf çekildiğimizde fotoların hemen altına reklam yaparlar ya isimlerini yazarlar sende öle bişi yapabilirsin... Kolay gelsin. İyi geceler...
Dafont sitesini belirten üstada çok teşekkür ederim, işe yarayacak güzel bir site. Bu logo konusunda görüşümü bildirirsem de en cazibi 4. seçenek gibi görünüyor.