Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

satılık infinity 160 lık dijital baskı makinası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amisos

🌱Yeni Üye🌱
320 lik alacağımdam infinityxaar126 160 lık makinamı satmak istiyorum makina cok temiz 126 xaar 4 kafa var. kafalar yeni sorunsuz baskı yapıyor. başlangıç için düşünenler için para kazandırcak ideal bir makina .

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

amisos

🌱Yeni Üye🌱
Satılık 160 lık 126 xaar 4 kafa 10000tl

Makina kafaları calışır durumda baskıda sorun yok satılma nedeni 320 lik makina alınması. Makina fiyatı 10.000 tl yanında regulatör de hediye verilecektir.

amisos

🌱Yeni Üye🌱
acilll satılık 5750 tl 160lık baskı makinası

xaar 126 infinity 8160 4 kafa kafalar da sorun yok fakat anlayamadıgım bir hata veriyor.zaten 320 lik alacagım için satıcaktım bu neden le yaptırmayı dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...