Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şebnem Ferah Konseri Afiş Çalışmam

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Piksel hakkında birçok yazı gelecebileceğinin farkındayım.Baya kötüydü anca bu kadar düzeltebildim.
Yorumlarınızı bekliyorum.Bu işe meraklıyım ve malesef acemiyim kendimi geliştirmem için yorumlarınıza ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...

Önemli Not:Konser falan hikaye böyle birşey yok aklıma bu geldi bunun hakkında yaptım :D

ebnemferahafi.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
kareye yakın ebatlardaki kağıtta düzelemeler biraz zorlayabilir dikey olarak uzun olsa düzenlemeyi daha iyi toparlayabilirsiniz
yazılarda gradienti kullanmayın derim tek renk olması daha iyi olabilir
renk seçimlerinizde fonu koyu kullanmak istiyorsanız yazı renklerinizi daha dikkat çeken renkler yaparsanız daha iyi olabilir mesela bu çalışmaya göre gri bir yazı olabilir diye düşünüyorum
fakat biraz da konser afiş görsellerinden yararlanırsanız renk uyumu, font kullanımı, görsel kullanımı gibi çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kareye yakın ebatlardaki kağıtta düzelemeler biraz zorlayabilir dikey olarak uzun olsa düzenlemeyi daha iyi toparlayabilirsiniz
yazılarda gradienti kullanmayın derim tek renk olması daha iyi olabilir
renk seçimlerinizde fonu koyu kullanmak istiyorsanız yazı renklerinizi daha dikkat çeken renkler yaparsanız daha iyi olabilir mesela bu çalışmaya göre gri bir yazı olabilir diye düşünüyorum
fakat biraz da konser afiş görsellerinden yararlanırsanız renk uyumu, font kullanımı, görsel kullanımı gibi çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

Font rengi başlangıçta bende beyaz olarak düşündüm ama nedense sonra bu hale getirdim...

Diğer hususlarada dikkat etmeye çalışıcam.
Yorumun için Teşekkürler.Artık böyle böyle geliştiricem kendimi :)

berke25756

🌱Yeni Üye🌱
YAZILARI BİRAZ AÇIK RENKLİ YAPABİLİRDİN ARKA FON A BÖLE GRİ GRİ ALEV FONU YAPABİLİRDİN AMA GÜZEL OLMUŞ 5 VERİYORUM...:smile:
SÖLİİM YAKINDA BEN ÇOK GÜZEL ŞEYLERLE SİZE GELCM

yvzhan60

🌱Yeni Üye🌱
ben bu afişe bakarak kimin konser verdiğini maalesef anlayamam çünki yazmamışsın

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben daha havalı hoş bir afiş bekledim açarken konuyu evet isimde yazılmamış ve bilgiler sönük kalmış sanki pek sempatik gelmedi bana işin açıkcası sanırım biraz daha çalışılabilir yinede emeğinize sağlık