Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 veya 5 numara üzerine yoğunlaşın.K harfinin uzantısını i harfinin noktasıyla bileştirebilirsiniz.oradaki şeker figürünü kaldırıp K harfinin uzantısını oraya kadar uzatıp bi deneyin nasıl duracak.Kolay gelsin emeğinize sağlık.
Sol en alttaki çalışma ile işi tamamlamışsın diye düşünüyorum... Tabela olarak da kullanılacak ise, kabartmalı bir biçim seçildiğinde çok tatlı duracağından eminim.. Eline sağlık.
sol en alttaki çalışma ile işi tamamlamışsın diye düşünüyorum... Tabela olarak da kullanılacak ise, kabartmalı bir biçim seçildiğinde çok tatlı duracağından eminim.. Eline sağlık.
Aynı logoyu CooperBlack karekterini kullanarak ve harf aralıklarını birbirine yakın tutarak denersen dış taraftaki kontür daha başarılı olacaktır. "K" harfindeki hareket güzel fakat "r" harfini serbest kullan. "ismail" yazısını da kontüre birleştirme derim ben. kolay gelsin