Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi bi daire bi yazı var. şekli yazıya uydurmak istiyorum yani yazı alanı kadar bir yeri resimde islmek istiyorum PS de yaptım ama Aİ de nasıl yapacağımı bilemiyorum.(en alttaki resim gibi yapmak istiyorum)
Arkadaşım bende Aİ'nin Bu Konuda Eksik olduğunu düşünüyorum,ama yinede sana bi seçenek sunabilirim sanki
Vermek İstediğin Şekli Çizip Sonra Object / Envelope Distort / Make With Top Object Seçeneğini tıkla belki işini görür.Birde Print screen yaptım :emo1: (Direct Selection tool "A" ile Çizdiğin objeyi çekiştirip istediğin şekli vermeyi dene)
Freehand varsa açın, alanı ve yazıyı hazırlayın, yazıyı konvert ettikten sonra Window/toolbar/envelope seçeneğini seçin istediğiniz şeyi istediğiniz şekle sokup sonra .ai olarak export edebilirsiniz.
O zaman bir alternatif daha göstermek istiyorum! Diğerine Göre bundan daha sağlıklı sonuç elde edebilirsin!,
Object / Envelope Distort / Make With Mesh Seçip çıkan panelden Sırasını (ROW) Sütununu (COLOMN) işlemine göre ayarlayabilirsin.. yine bir print screen yaptım :emo1: