Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şekli yazıya uydurmak

zodehala

🌱Yeni Üye🌱
Aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi bi daire bi yazı var. şekli yazıya uydurmak istiyorum yani yazı alanı kadar bir yeri resimde islmek istiyorum PS de yaptım ama Aİ de nasıl yapacağımı bilemiyorum.(en alttaki resim gibi yapmak istiyorum)

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Type Tool(T) ile yazını yazdıktan sonra,

Effect > Warp menüsünden photoshopta yaptığın tüm yazı efektlerinin aynısını uygulayabilirsin.

zodehala

🌱Yeni Üye🌱
Type Tool(T) ile yazını yazdıktan sonra,

Effect > Warp menüsünden photoshopta yaptığın tüm yazı efektlerinin aynısını uygulayabilirsin.

ide ben efekt yapmak istemiyorumki.yani benim yazdımdan bunu nasıl anladın bilmiyorum ama şöle izah edeyim aşağıdaki resim gibi yapmak istiyorum

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
ide ben efekt yapmak istemiyorumki.yani benim yazdımdan bunu nasıl anladın bilmiyorum ama şöle izah edeyim aşağıdaki resim gibi yapmak istiyorum

Arkadaşım bende Aİ'nin Bu Konuda Eksik olduğunu düşünüyorum,ama yinede sana bi seçenek sunabilirim sanki :)

Vermek İstediğin Şekli Çizip Sonra Object / Envelope Distort / Make With Top Object Seçeneğini tıkla belki işini görür.Birde Print screen yaptım :emo1:
(Direct Selection tool "A" ile Çizdiğin objeyi çekiştirip istediğin şekli vermeyi dene)
adszsly.jpg

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freehand varsa açın, alanı ve yazıyı hazırlayın, yazıyı konvert ettikten sonra Window/toolbar/envelope seçeneğini seçin istediğiniz şeyi istediğiniz şekle sokup sonra .ai olarak export edebilirsiniz.

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
O zaman bir alternatif daha göstermek istiyorum!
Diğerine Göre bundan daha sağlıklı sonuç elde edebilirsin!,

Object / Envelope Distort / Make With Mesh Seçip çıkan panelden Sırasını (ROW) Sütununu (COLOMN) işlemine göre ayarlayabilirsin.. yine bir print screen yaptım :emo1:

adszvma.jpg