Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmamızın son rötüşlemelerini yapıyoruz. Daha sonra fırına verecegiz.Fırınlandıktan ve sırlandıktan sonra forumda paylaşacagız.Kendim ve Arkadaşlarımın adına ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim
evet baya bi emek harcanmış her noktasında işcilik ve sanat var sizi ve arkadaşlarınız tebrik ediyorum aynı zamanda bu çalışmanın bitmiş halinide merakla bekleyeceğim
Çok başarılı olmuş gibi.. Tabi bitmemiş daha ama üzerindeki alınterleri yetiyor bir çalışmayı değerli kılmak için. Her noktasında her yerinde bir emek var, Emeğinize sağlık.
Grup çalışmamız hakkında Yazmış olduğunuz güzel yorumlarla, bu güzel ve dahaca bitmemiş çalışmamıza güzel desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.. İnce,dupduru ve samimi yorumlar yazdığınız için çok mutluyuz TEŞEKKÜRLER..sağolun
2.çalışmanın çok küçücük yerlerinde bende oynadım bu yüzden güzel yorum yazmam lazım bence bi lise çalışması gibi değil ikiside çok başarılı arkadaşlarım başarılarınızın devamını diliorum .benim asıl merak ettiğim komisyondan kaç alacaksınız.tebrikler...
Çok güzel bir çalışma... Emekleriniz ve sevginiz bu çalışmayı dahada bambaşka yapmaya yetmiş... paylaştıgınız ıçın çok teşekkür ederim Arkadaşlarınızı ve sizi tebrik ederim başarılarınız daim olsun...