Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sigarasız Atatürk

sekodenizli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Atatürk'ün elindeki sigarayı sildim ve ayrık olan parmakları birleştirdim. yanlış anlama olmasın ama parmaklar ayrık durunca başka anlamlar çıkabiliyor. değerlendirirseniz sevinirim :wink:
MRn74.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel olmuş.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz bir çalışma gibi. Ata'mızın Grayscala fotolarını renklendirmeye ve pixel hatalarını gidermeye çalışmanız, vaktinizi değerlendirmeniz adına aslında daha da yararlı kanımca. Ayrıca Ata'mızı olduğu gibi sigarasıyla, alkolüyle, her bir karedeki o asil duruşuyla seviyor ve ne olur birçok özelliğini değiştirmeye çalışırken siz olduğu gibi bırakın ve bunları değiştirmeyin diyorum...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz bir çalışma gibi. Ata'mızın Grayscala fotolarını renklendirmeye ve pixel hatalarını gidermeye çalışmanız, vaktinizi değerlendirmeniz adına aslında daha da yararlı kanımca. Ayrıca Ata'mızı olduğu gibi sigarasıyla, alkolüyle, her bir karedeki o asil duruşuyla seviyor ve ne olur birçok özelliğini değiştirmeye çalışırken siz olduğu gibi bırakın ve bunları değiştirmeyin diyorum...

Aynen katılıyorum, hatta ben "ne olur" demiyorum, kimin haddine diyorum!
Saygılar

sekodenizli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynen katılıyorum, hatta ben "ne olur" demiyorum, kimin haddine diyorum!
Saygılar

Beni hadsizlikle itham etmek sizin ne haddinize. Saygılar yazmışsınız ama yorumunuzun çok saygılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Yaptığım çalışmada ne Atatürk'e hakaret var ne de O'nu küçük düşürecek bir şey. Sadece müşterimin isteği üzerine yaptığım bir çalışmaydı. Bir önceki yorumu kabul edebilirim. Eleştiri var, tavsiye var, saygı var. Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesini aşmasın.
Teşekkürler..

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Atatürk herşeyi ile Atatürk'tür. Kimsenin Atatürk'ü yargılama gibi bir haddi yoktur olamaz.Gereksiz birçalışma olmuş...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beni hadsizlikle itham etmek sizin ne haddinize. Saygılar yazmışsınız ama yorumunuzun çok saygılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Yaptığım çalışmada ne Atatürk'e hakaret var ne de O'nu küçük düşürecek bir şey. Sadece müşterimin isteği üzerine yaptığım bir çalışmaydı. Bir önceki yorumu kabul edebilirim. Eleştiri var, tavsiye var, saygı var. Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesini aşmasın.
Teşekkürler..

Bir TC Vatandaşı olarak da, bir cumhuriyet kadını olarak da, bu yaptığınız şeyi eleştirmeye haddim var!

Müşterinizi de ayrıca gözlerinden öperim!
Yok sigarası idi, yok alkolü idi, yok bilmem ne idi, uğraşıp duruyorsunuz! Keşke buna ayırdığınız vakti ve enerjiyi onu anlamaya ayırmış olsaydınız! Zaten öyle olsa böyle bir isteği reddederdiniz!

Ayrıca herkesin uslubu da, tepkisi de aynı olmak zorunda değil!
Forum kuralları gereği konuyu daha fazla uzatmayacağım, saygı hak edene duyulur ve kusura bakmayın ama ben bu yaptığınıza saygı duymuyorum.
Kullandığım saygılar kelimesi de bir ironi idi!

hakanc1

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence güzel olmuş.eline saglık.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Verilen tepkileri de çalışmayı yapan arkadaşı da anladığımı düşünüyor ve konunun grafiktasarımdan öteye giderek farklı yerlere çekilmemesini sizlerden rica ediyorum.

Konudaki yorum yapan arkadaşların anlayış göstereceğini temenni eder ve teşekkürlerimi sunarım.

sekodenizli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir TC Vatandaşı olarak da, bir cumhuriyet kadını olarak da, bu yaptığınız şeyi eleştirmeye haddim var!

Müşterinizi de ayrıca gözlerinden öperim!
Yok sigarası idi, yok alkolü idi, yok bilmem ne idi, uğraşıp duruyorsunuz! Keşke buna ayırdığınız vakti ve enerjiyi onu anlamaya ayırmış olsaydınız! Zaten öyle olsa böyle bir isteği reddederdiniz!

Ayrıca herkesin uslubu da, tepkisi de aynı olmak zorunda değil!
Forum kuralları gereği konuyu daha fazla uzatmayacağım, saygı hak edene duyulur ve kusura bakmayın ama ben bu yaptığınıza saygı duymuyorum.
Kullandığım saygılar kelimesi de bir ironi idi!

Konuyu nereden nereye getirdiniz inanılır gibi değil. Ben size, beni eleştirmeye haddiniz yok demedim, beni hadsizlikle suçlamanız garibime gitti.
Atatürk niye sigara içiyor, niye içki içiyor gibi bir yaklaşımda da bulunmadım.
Bir cumhuriyet kadını olarak vazifeniz Atatürk'ü sevdirmek olmalı. Zira bu tip yaklaşımlarla bir antipati toplamaktan başka hiç bir şey yapmıyorsunuz. Siz ve sizin gibilerin yaptıkları, Atatürk'e duyulan sevgi ve saygıyı azaltmaktan başka bir işe yaramıyor. Merak etmeyin, ben Atatürk'ü yeterince seviyorum ve 'size rağmen' sevmeye de devam edeceğim.
Ayrıca merak etmeyin. Atatürk'ü, yaptıklarını ve devrimlerini anlayabilecek zeka kapasitesindeyim.
Son olarak üslubunuz konusunda kime ne dediğiniz umurumda değil. Ama bana karşı üslübunuza dikkat etmeniz gerektiğine inanıyorum.
Ha; bir de basit bir photoshop çalışmasını, Atatürk'e düşmanlığa kadar götürmeniz de başlı başına ironik biri olduğunuzun bir göstergesi. Tabularınızdan kurtulmanız dileğiyle...

Verilen tepkileri de çalışmayı yapan arkadaşı da anladığımı düşünüyor ve konunun grafiktasarımdan öteye giderek farklı yerlere çekilmemesini sizlerden rica ediyorum.

Konudaki yorum yapan arkadaşların anlayış göstereceğini temenni eder ve teşekkürlerimi sunarım.

konu bu kadar uzadığı için özür dilerim. anlayışınız için de teşekkürler. konu daha fazla uzamayacak...

• Beğen
Tepkiler: Nur