Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 50 Tl gibi bir yarışmaya girdim fakat yarışmanın parası için degil öğrenci olduklarından dolayı yardım amaçlı böyle bir çalışma sergiledim sizce nasıl olmuş?
M ve d arasındaki kulaklık mesafelerini M ve d arasında eşitlerseniz göze daha orantılı gelecektir. Bir de "Müziğin Ritmine Bırak" taki, Bırak' tan sonraki tırnak işaretini, yansıtıp baştaki ile değiştiriniz optik olarak daha dengeli olacaktır.
Value ilk defa gördügüm birşeyin logosunu atıyorsun bunun özgünlükle ne alakası var hic cizim yapmayalım sayenizde zaten. Bu arada logo cok benziyor gerçekten
Value ilk defa gördügüm birşeyin logosunu atıyorsun bunun özgünlükle ne alakası var hic cizim yapmayalım sayenizde zaten. Bu arada logo cok benziyor gerçekten
Yan yana gelen 2 "o" yerine dj kulaklığı koymayı özentilik olarak düşünüyorsanız düşünce yapınızı değiştirmelisiniz.En azından tek "o"'nun yanına "ç" koyupta öyle davranmıyor değil mi ?
Bence başarılı bir çalışma olmuş, eline sağlık. İnternette birçok grafiker ve yaptığı çalışma olduğunu göz önünde bulundurursak, hiç kimse özgün değil.
Yan yana gelen 2 "o" yerine dj kulaklığı koymayı özentilik olarak düşünüyorsanız düşünce yapınızı değiştirmelisiniz.En azından tek "o"'nun yanına "ç" koyupta öyle davranmıyor değil mi ?