Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıradışı Yumurtalar... Bu yumurtalar BİRAZzZ farklı :D
Uygulamalar çok özenli, kaşık kaldırılıp balıklar yenecekmiş hissi verilmeseymiş en çok balıklı çalışmayı beğendim aslında. Dünyanın yumurta akı haline gelmesi... ona diyecek söz bulamıyorum. Çok beğendim. Teşekkürler Shedesign.
she teşekkürler canım...yumurtadan arabaya bayıldım ben...yumurta deyip geçmemek lazım...aklımıza gelebilecek herşey artık tasarımın farklı bi parçası...
Uygulamalar çok özenli, kaşık kaldırılıp balıklar yenecekmiş hissi verilmeseymiş en çok balıklı çalışmayı beğendim aslında. Dünyanın yumurta akı haline gelmesi... ona diyecek söz bulamıyorum. Çok beğendim. Teşekkürler Shedesign.
she teşekkürler canım...yumurtadan arabaya bayıldım ben...yumurta deyip geçmemek lazım...aklımıza gelebilecek herşey artık tasarımın farklı bi parçası...
canım sen nerelerdesin yaa özlettin kendini.. konularım sensiz buruk kaldı sanki unutulduğumu düşünmeye başlamıştım artık yorumun için teşekkürler canım