Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tasarım olmamış gerçekten arkadaş değiştir bence çiçek resimleri olabilir ha içinden hangisi ii dersen 4 derim. sağlıklı olduğunu anlatan arkada çiçek resmi önde gülümseyen güzel bir kız resmi elini açmış veya yüzünü yıkayan etrafındada su baloncukları ii gider fontlarıda sağlam biişi secersen olur derim....
tasarım olmamış gerçekten arkadaş değiştir bence çiçek resimleri olabilir ha içinden hangisi ii dersen 4 derim. sağlıklı olduğunu anlatan arkada çiçek resmi önde gülümseyen güzel bir kız resmi elini açmış veya yüzünü yıkayan etrafındada su baloncukları ii gider fontlarıda sağlam biişi secersen olur derim....
biraz basit kaçmış ama 3.güzel ama yazı karakterleri gitmemiş ve birde bişey öğrenmek istyrm ben yeni üye oldum ama neden bende çalışmalarımı eklymrm neden sizlern yormlarını alamyrm ağlamak istiyorummmm (((
Sıvı EL sabunu diyor yüz pek mantıklı olmaz ama el olabilir 3. çalışma fonu ferah duruyor arkadaşların dediği gibi biraz daha hareket font değişikliği olup cıvl cıvıl ferah bi görüntü hoş olur başarılar dilerim
bence bu çalışmaya resimler gitmemiş su etiketi gibi duruyor sıvı el sabunu dediğimizde illa likit bir görüntü koymamız gerekmez... Üzerinde örnek olarak veriyorum bir dalgalanma ve ne bileyim içeriğinde neyin özü varsa onun resimini koyman bir hareket getirecektir çalışmaya... eline sağlık
bence bu çalışmaya resimler gitmemiş su etiketi gibi duruyor sıvı el sabunu dediğimizde illa likit bir görüntü koymamız gerekmez... Üzerinde örnek olarak veriyorum bir dalgalanma ve ne bileyim içeriğinde neyin özü varsa onun resimini koyman bir hareket getirecektir çalışmaya... eline sağlık
resım bulmak gercekten zor yuksek cozunurluklu resım bulmaktsn bahsedıyorum yoksabaskıda kotu cıkıyo bu yuzden bunları bulabıldım varsa bı resım sıvı sabunla ılgılı paylasırsanız sevınırım
Renkler sıvı sabun için itici 2 numaranın fonu sigara dumanı gibi duruyor. yazı etrafına kontur atma modası kalktı haberin olsun.. daha estetik bi yazı karakteri secebilirsin.. fotograf sitelerine bak. sana yardımcı olacak birsürü desen bulabilirsin..
Walla kusura bakma ama hiçbiri olmamış. Sıvı el sabunu ambalajından çok, damacana etiketi olmuş. Yazı karakterleri iyi değil, renkler iyi değil. En azından Lavanta resmi filan bulup koyarsan olabilir.