Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siyah beyaz üzerine tek renkli resim yapma dersi...
Teşekkür ederim paintmaker Çoook önceden girer girmez beğendim ben ama onu görmemişsin galiba ?
Ne demişler "İyilik yap denize at" karşılık beklersen mutsuz olabilirsin, beklentin olmazsa, moralin bozulmaz, teşekkür eden olursa bonus gibi gelir...
Teşekkür ederim paintmaker Çoook önceden girer girmez beğendim ben ama onu görmemişsin galiba ?
Ne demişler "İyilik yap denize at" karşılık beklersen mutsuz olabilirsin, beklentin olmazsa, moralin bozulmaz, teşekkür eden olursa bonus gibi gelir...
öncelikle beğendiğini görmemiştim teşekkürler.:rofl: doğru diyorsun ben çok beklenti içinde oldum sanırsam:crying:. ilk defa bir forum sitesiyle böyle ciddiyetle uğraşıyorum. hatta diyebilirim pcyi açınca ilk girdiğim site. neler paylaşılmış neler yapılmış, kim ne eklemiş diye tek tek bakıyorum. gerçekten çok faydalandım. o kadar uğraşıp bildiğim bir dersi pcde hazırlayıp tek tek resimleri yükleyip ilk defa böyle ders ekledim. (herkesin emeği vardır tabii ki de, kimseye lafım yok.) ondandır bu sitemim. saol sen de destek oldun. dediklerin kulağımda küpe:wink:
:rofl:namesteeee naptın sen ya bir sürü beğenme yapmışsın. sanırım parmağın o tuş da takılı kaldı:rofl: pcnin başına bir geldim oooooo dolmuş bildirimlerim. bu arada sen bilirsin tecrübe puanım 2ydi daha yeni 4e çıkmış çok şaşırdım ve çok sevindim. demek yapılanlar değer biliniyormuş. enerji içeceği gibi geldi bana....